Salon syyskuisen rekan takaa-ajon esitutkinta on valmistunut

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi on saanut valmiiksi Salossa ykköstiellä 11. syyskuuta tapahtuneen rekan takaa-ajon esitutkinnan. Asia on saatettu syyteharkintaan.Vuonna 1960 syntyneen kuljettajan epäillään ottaneen luvatta käyttöön työnantajansa täysperävaunurekan ja ajaneen sillä huumausaineen vaikutuksen alaisena ensin Naantalista pääkaupunkiseudulle ja sieltä takaisin kohti Turkua.Rekka pysähtyi vasta kolmannen poliisin heittämän piikkimaton jälkeen, kun sen molemmat eturenkaat olivat jo tyhjentyneet ja auto syttyi palamaan.Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, virkamiehen vastustamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä niskoittelusta poliisia vastaan. Lisäksi kuljettajaa epäillään tieliikenteen sosiaalilainsäädännön rikkomisesta, koska hän ei käyttänyt ajossa ajopiirturia eikä pitänyt kuorma-auton kuljettajana vaadittavia taukoja.Konstaapeli hyppäsi alas autostaKuljettaja ehti käydä rekalla pääkaupunkiseudulla ja oli palaamassa takaisin moottoritietä Turun suuntaan, kun muut tielläliikkujat ilmoittivat poikkeuksellisesti liikkuvasta rekasta hätänumeroon. Salon Piihovin pihassa poliisi yritti saada avoimen ikkunan kautta kuljettajan hallintaansa, mutta tämä riuhtaisi poliisit pois otteestaan.Kuljettaja lähti liikkeelle toisen konstaapelin vielä ollessa auton ikkunan luona. Konstaapeli onnistui kuitenkin hyppäämään autosta alas, eikä hän loukkaantunut tilanteessa.Epäilty kiisti esitutkinnassa kaikki muut rikosnimikkeet paitsi sen, ettei ollut noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä.

Lounais-Suomen poliisi on saanut valmiiksi Salossa ykköstiellä 11. syyskuuta tapahtuneen rekan takaa-ajon esitutkinnan. Asia on saatettu syyteharkintaan.

Vuonna 1960 syntyneen kuljettajan epäillään ottaneen luvatta käyttöön työnantajansa täysperävaunurekan ja ajaneen sillä huumausaineen vaikutuksen alaisena ensin Naantalista pääkaupunkiseudulle ja sieltä takaisin kohti Turkua.

Rekka pysähtyi vasta kolmannen poliisin heittämän piikkimaton jälkeen, kun sen molemmat eturenkaat olivat jo tyhjentyneet ja auto syttyi palamaan.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, virkamiehen vastustamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä niskoittelusta poliisia vastaan. 

Lisäksi kuljettajaa epäillään tieliikenteen sosiaalilainsäädännön rikkomisesta, koska hän ei käyttänyt ajossa ajopiirturia eikä pitänyt kuorma-auton kuljettajana vaadittavia taukoja.

Konstaapeli hyppäsi alas autosta

Kuljettaja ehti käydä rekalla pääkaupunkiseudulla ja oli palaamassa takaisin moottoritietä Turun suuntaan, kun muut tielläliikkujat ilmoittivat poikkeuksellisesti liikkuvasta rekasta hätänumeroon. Salon Piihovin pihassa poliisi yritti saada avoimen ikkunan kautta kuljettajan hallintaansa, mutta tämä riuhtaisi poliisit pois otteestaan.

Kuljettaja lähti liikkeelle toisen konstaapelin vielä ollessa auton ikkunan luona. Konstaapeli onnistui kuitenkin hyppäämään autosta alas, eikä hän loukkaantunut tilanteessa.

Epäilty kiisti esitutkinnassa kaikki muut rikosnimikkeet paitsi sen, ettei ollut noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory