Henkilöauto törmäsi rekan keulaan Viitostiellä Pöljässä.

NordenBladet — Etelän suunnasta liikkeellä ollut 1960 syntynyt siilinjärveläinen henkilöauton kuljettaja ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä aamulla n. klo 07 aikaan vastaan tulleen tavarakuljetusrekan keulaan lähellä Mehtomäentien liittymää.Törmäyksen johdosta rekka ajautui kulkusuunnassaan vasemmalle tien yli tienvarsikaiteeseen törmäten ja kaatuen ojaan. Henkilöauto jäi omaan kulkusuuntaansa tienvarsikaiteen viereen.Rekassa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, kumpikaan heistä ei loukkaantunut. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui alavartalostaan ja hänet toimitettiin KYS:iin hoitoon. Ajoneuvot jäivät tapahtumapaikalle ja ne raivataan paikalta kuluvan päivän aikana.Tapahtuma-aikaan satoi hieman vettä ja oli hämärä, muuta liikennettä oli runsaasti.

Etelän suunnasta liikkeellä ollut 1960 syntynyt siilinjärveläinen henkilöauton kuljettaja ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä aamulla n. klo 07 aikaan vastaan tulleen tavarakuljetusrekan keulaan lähellä Mehtomäentien liittymää.

Törmäyksen johdosta rekka ajautui kulkusuunnassaan vasemmalle tien yli tienvarsikaiteeseen törmäten ja kaatuen ojaan. Henkilöauto jäi omaan kulkusuuntaansa tienvarsikaiteen viereen.

Rekassa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, kumpikaan heistä ei loukkaantunut. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui alavartalostaan ja hänet toimitettiin KYS:iin hoitoon. Ajoneuvot jäivät tapahtumapaikalle ja ne raivataan paikalta kuluvan päivän aikana.

Tapahtuma-aikaan satoi hieman vettä ja oli hämärä, muuta liikennettä oli runsaasti.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory