Joensuussa ja Kuopiossa anastettu arvokkaita työkaluja – poliisi pyytää havaintoja pakettiautosta

NordenBladet — Poliisi tutkii Joensuussa ja Kuopiossa tapahtuneita törkeitä varkausrikoksia ja pyytää havaintoja niihin liittyvästä sinisestä Volkswagen Transporter -pakettiautosta.Poliisi sai maanantaina 24.10. Joensuusta Penttilänkulma 8 sijaitsevalta rakennustyömaalta ilmoituksen, jonka mukaan työmaan tiloihin oli viikonlopun aikana murtauduttu ja anastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja. Anastetun omaisuuden arvo on vähintään 21 000 euroa.Tiistaina 25.10.2022 tuli ilmi, että Kuopiossa Sisustajantie 8 osoitteessa sijaitsevalla työmaalla oli niin ikään murtauduttu työmaan tiloihin ja varastoihin. Työmaalta oli anastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, yhteensä vähintään 14 000 euron arvosta. Kuopion tapauksen esitutkinnassa on tullut ilmi, että epäillyt henkilöt ovat käyttäneet teossa sinistä Volkswagen Transporter pakettiautoa, jonka rekisteritunnus on JHI-524.Poliisipartio pysäytti kyseisen pakettiauton keskiviikkona 26.10. iltapäivällä Nurmeksessa. Autosta takavarikoitiin vähäinen määrä Joensuun työmaalta anastettua omaisuutta. Auton kyydissä olleet kaksi romanialaista miestä otettiin kiinni ja miehiä esitetään tänään vangittavaksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Tapauksia tutkitaan kahtena törkeänä varkautena.Poliisi pyytää kaikkia havaintoja kyseiseen VW Transporter pakettiautoon JHI-524 liittyen 21. – 26.10.2022 väliseltä ajalta. Valtaosa anastetuista työkaluista on edelleen kateissa ja havainnoilla voi olla merkitystä rikosten selvittämisessä tai anastetun omaisuuden löytämisessä. Auto on liikkunut poliisin tietojen mukaan ainakin Joensuu – Kuopio – Nurmes alueella.Kaikki pakettiautoon liittyvät havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

Poliisi tutkii Joensuussa ja Kuopiossa tapahtuneita törkeitä varkausrikoksia ja pyytää havaintoja niihin liittyvästä sinisestä Volkswagen Transporter -pakettiautosta.

Poliisi sai maanantaina 24.10. Joensuusta Penttilänkulma 8 sijaitsevalta rakennustyömaalta ilmoituksen, jonka mukaan työmaan tiloihin oli viikonlopun aikana murtauduttu ja anastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja. Anastetun omaisuuden arvo on vähintään 21 000 euroa.

Tiistaina 25.10.2022 tuli ilmi, että Kuopiossa Sisustajantie 8 osoitteessa sijaitsevalla työmaalla oli niin ikään murtauduttu työmaan tiloihin ja varastoihin. Työmaalta oli anastettu huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, yhteensä vähintään 14 000 euron arvosta. Kuopion tapauksen esitutkinnassa on tullut ilmi, että epäillyt henkilöt ovat käyttäneet teossa sinistä Volkswagen Transporter pakettiautoa, jonka rekisteritunnus on JHI-524.

Poliisipartio pysäytti kyseisen pakettiauton keskiviikkona 26.10. iltapäivällä Nurmeksessa. Autosta takavarikoitiin vähäinen määrä Joensuun työmaalta anastettua omaisuutta. Auton kyydissä olleet kaksi romanialaista miestä otettiin kiinni ja miehiä esitetään tänään vangittavaksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Tapauksia tutkitaan kahtena törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja kyseiseen VW Transporter pakettiautoon JHI-524 liittyen 21. – 26.10.2022 väliseltä ajalta. Valtaosa anastetuista työkaluista on edelleen kateissa ja havainnoilla voi olla merkitystä rikosten selvittämisessä tai anastetun omaisuuden löytämisessä. Auto on liikkunut poliisin tietojen mukaan ainakin Joensuu – Kuopio – Nurmes alueella.

Kaikki pakettiautoon liittyvät havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory