Poliisi selvittää Turussa ulkoilupolulla tapahtunutta törkeän seksuaalirikoksen yritystä

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää tapausta, jossa mies kävi 15-vuotiaan tytön kimppuun Turun Yli-Maariassa sijaitsevalla ulkoilupolulla. Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä havaintoja tapauksesta.

Lounais-Suomen poliisi selvittää tapausta, jossa mies kävi 15-vuotiaan tytön kimppuun Turun Yli-Maariassa sijaitsevalla ulkoilupolulla. Poliisi pyytää mahdollisilta silminnäkijöiltä havaintoja tapauksesta.

Päällekarkaus tapahtui eilen keskiviikkona kello 21 ja 21.15 välisenä ajankohtana Luciankujan lähettyvillä paikassa, jossa sijaitsee leikkipuisto.

15-vuotias tyttö oli ulkoiluttamassa koiraa, kun tuntematon mies alkoi seurata häntä Yli-Maariankadulla. Pian tämän jälkeen mies kävi käsiksi tyttöön, mutta tyttö onnistui irrottautumaan otteesta ja pääsi karkuun.

Arviolta 30–40-vuotias mies oli noin kaksimetrinen ja pukeutunut tummiin vaatteisiin. Hänellä oli päässään musta pipo ja huivi kasvojen suojana. Mies puhui suomea.

Lounais-Somen poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista tai muista asiaan liittyvistä tiedoista sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Esitutkinnan ollessa alkuvaiheessa poliisi ei kommentoi tapausta yksityiskohtaisemmin.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory