Poliisi tutkii epäiltyä tietosuojarikosta Varsinais-Suomessa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijän epäillään käsitelleen huomattavan määrän potilastietoja ilman asianmukaista perustetta.Tällä hetkellä poliisi epäilee työntekijän käsitelleen perusteetta noin 200 henkilön tietoja. Epäillyt teot ovat tapahtuneet vuosien 2020 ja 2022 välillä. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tietosuojarikos.Poliisi on yhteydessä niihin henkilöihin, joiden tietoja epäillään tarkastellun perusteetta. Epäilty henkilö ei enää työskentele Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palveluksessa. Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Poliisi ei tässä kohtaa voi kommentoida yksityiskohtaisemmin tekoa, epäiltyä henkilöä tai muitakaan tapauksen seikkoja esitutkintaa vaarantamatta.

Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijän epäillään käsitelleen huomattavan määrän potilastietoja ilman asianmukaista perustetta.

Tällä hetkellä poliisi epäilee työntekijän käsitelleen perusteetta noin 200 henkilön tietoja. Epäillyt teot ovat tapahtuneet vuosien 2020 ja 2022 välillä. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tietosuojarikos.

Poliisi on yhteydessä niihin henkilöihin, joiden tietoja epäillään tarkastellun perusteetta. Epäilty henkilö ei enää työskentele Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palveluksessa. 

Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Poliisi ei tässä kohtaa voi kommentoida yksityiskohtaisemmin tekoa, epäiltyä henkilöä tai muitakaan tapauksen seikkoja esitutkintaa vaarantamatta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory