Lahdessa päihtynyt henkilöautoilija törmäsi talon seinään

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut poliisilla tavanomaisten poliisitehtävien parissa. Poliisi on työllistänyt mm. rattijuopot, näpistelijät jne. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi vain yksi henkilö.ORIMATTILATiistaina iltapäivällä kello 14.30 aikaan poliisipartio pysäytti Piikainkyröntiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon ja ajo-oikeuden. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sillä voimassa oleva ajo-oikeuttakaan ei miehellä ollut. Lisäksi ilmeni, että miehellä oli useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia, joiden seurauksena matka jatkui poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi.LAHTITiistaina iltapäivällä kello 16.10 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan epävarmasti liikkunut henkilöauto oli törmännyt Kasakkamäentiellä sijaitsevan kiinteistön seinään. Poliisipartio tavoitti myöhemmin matkaa jatkaneen auton Kasakkamäentieltä. Autoa kuljettanut kolmekymppinen nainen puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Lisäksi naiselle tehty huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut poliisilla tavanomaisten poliisitehtävien parissa. Poliisi on työllistänyt mm. rattijuopot, näpistelijät jne. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi vain yksi henkilö.

ORIMATTILA
Tiistaina iltapäivällä kello 14.30 aikaan poliisipartio pysäytti Piikainkyröntiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon ja ajo-oikeuden. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sillä voimassa oleva ajo-oikeuttakaan ei miehellä ollut. Lisäksi ilmeni, että miehellä oli useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia, joiden seurauksena matka jatkui poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi.
LAHTI
Tiistaina iltapäivällä kello 16.10 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan epävarmasti liikkunut henkilöauto oli törmännyt Kasakkamäentiellä sijaitsevan kiinteistön seinään. Poliisipartio tavoitti myöhemmin matkaa jatkaneen auton Kasakkamäentieltä. Autoa kuljettanut kolmekymppinen nainen puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Lisäksi naiselle tehty huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory