Poliisi pyytää vihjeitä Oripäästä anastetusta traktorista

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa 1960-luvun traktori anastettiin Oripäästä 16.–17.10. välisenä aikana.Poliisi pyytää vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja Major-merkkisestä traktorista, joka anastettiin Oripäästä 16.–17.10. välisenä aikana. Kyseessä on 1960-luvun mallia oleva avohytillinen, nelivetoinen ja väriltään sininen traktori. Traktorin kaikki pyörät ovat samankokoisia, ja vanteet ovat punavalkoiset. Traktori on kuljetettu pois mahdollisesti kuorma-autolla tai isommalla trailerilla. Havaintoja ja tietoja anastetusta traktorista ja sen liikkeistä erityisesti Sikasuontien ympäristössä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa 1960-luvun traktori anastettiin Oripäästä 16.–17.10. välisenä aikana.

Poliisi pyytää vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja Major-merkkisestä traktorista, joka anastettiin Oripäästä 16.–17.10. välisenä aikana. 

Kyseessä on 1960-luvun mallia oleva avohytillinen, nelivetoinen ja väriltään sininen traktori. Traktorin kaikki pyörät ovat samankokoisia, ja vanteet ovat punavalkoiset. 

Traktori on kuljetettu pois mahdollisesti kuorma-autolla tai isommalla trailerilla. 

Havaintoja ja tietoja anastetusta traktorista ja sen liikkeistä erityisesti Sikasuontien ympäristössä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory