Luumäellä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi henkilöä

NordenBladet — Valtatie 6:lla Luumäellä tapahtui tänään puoli kahden aikaan iltapäivällä henkilöauton ja rekan kolari, jossa kuoli kaksi henkilöä.Kuolonuhrit olivat henkilöauton kyydissä. Lisäksi kaksi henkilöauton matkustajana ollutta henkilöä on viety jatkohoitoon sairaalaan. Rekkakuski ei loukkaantunut onnettomuudessa.Liikenne on edelleen tapahtumapaikalla Somerharjun kohdalla poikki kello 15.05.  Poliisi tutkii paikan päällä onnettomuuden syytä, ja tiedottaa onnettomuudesta tarkemmin aikaisintaan huomenna keskiviikkona 26.10.2022. 

Valtatie 6:lla Luumäellä tapahtui tänään puoli kahden aikaan iltapäivällä henkilöauton ja rekan kolari, jossa kuoli kaksi henkilöä.

Kuolonuhrit olivat henkilöauton kyydissä. Lisäksi kaksi henkilöauton matkustajana ollutta henkilöä on viety jatkohoitoon sairaalaan. Rekkakuski ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Liikenne on edelleen tapahtumapaikalla Somerharjun kohdalla poikki kello 15.05.  Poliisi tutkii paikan päällä onnettomuuden syytä, ja tiedottaa onnettomuudesta tarkemmin aikaisintaan huomenna keskiviikkona 26.10.2022.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory