Ikkunoiden kivittäjiä otettu kiinni Riihimäellä

NordenBladet — Riihimäellä rikottiin viiden asuinkiinteistön ikkunoita lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ikkunat rikottiin kiviä heittämällä. Poliisi otti kiinni tekoihin epäiltynä kaksi riihimäkeläistä alle 18-vuotiasta nuorta.Nuoret ovat myöntäneet kivittäneensä joidenkin kiinteistöjen ikkunoita kyseisenä yönä. Nuoresta iästään huolimatta epäillyt ovat rikosoikeudellisessa vastuussa teoistaan.Riihimäellä on kesän ja syksyn aikana rikottu useiden kymmenien asuinkiinteistöjen ikkunoita kiviä heittämällä. Poliisi jatkaa sen selvittämistä, ovatko kiinni jääneet nuoret myös aikaisempien tekojen takana. Tekoja tutkitaan vahingontekoina ja kotirauhan rikkomisina. 

Riihimäellä rikottiin viiden asuinkiinteistön ikkunoita lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ikkunat rikottiin kiviä heittämällä. Poliisi otti kiinni tekoihin epäiltynä kaksi riihimäkeläistä alle 18-vuotiasta nuorta.

Nuoret ovat myöntäneet kivittäneensä joidenkin kiinteistöjen ikkunoita kyseisenä yönä. Nuoresta iästään huolimatta epäillyt ovat rikosoikeudellisessa vastuussa teoistaan.

Riihimäellä on kesän ja syksyn aikana rikottu useiden kymmenien asuinkiinteistöjen ikkunoita kiviä heittämällä. Poliisi jatkaa sen selvittämistä, ovatko kiinni jääneet nuoret myös aikaisempien tekojen takana. Tekoja tutkitaan vahingontekoina ja kotirauhan rikkomisina.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory