Kellokoskella sunnuntaina 23.10. tapahtuneen ampumatapauksen tutkinta edennyt – yhdeksän kiinniotettua vapautettu

NordenBladet — Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella varhain sunnuntaiaamuna tapahtuneen ampumistapauksen tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.– Poliisin tekeminen teknisten ja taktisten tutkimusten sekä kuulustelujen perusteella olemme saaneet käsityksen ampumista edeltävän illan ja yön tapahtumista, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen.Kymmenestä sunnuntaina kiinniotetuista henkilöstä yhdeksän vapautettiin maanantain aikana. Kiinniotettuna on edelleen ampumisesta epäilty henkilö, jota epäillään murhan yrityksestä. – Tutkittavana olevan tapauksen rikosnimikkeet ovat alustavia ja saattavat vielä muuttua esitutkinnan aikana, Minkkinen jatkaa. 

Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella varhain sunnuntaiaamuna tapahtuneen ampumistapauksen tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

– Poliisin tekeminen teknisten ja taktisten tutkimusten sekä kuulustelujen perusteella olemme saaneet käsityksen ampumista edeltävän illan ja yön tapahtumista, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Kymmenestä sunnuntaina kiinniotetuista henkilöstä yhdeksän vapautettiin maanantain aikana. Kiinniotettuna on edelleen ampumisesta epäilty henkilö, jota epäillään murhan yrityksestä. 

– Tutkittavana olevan tapauksen rikosnimikkeet ovat alustavia ja saattavat vielä muuttua esitutkinnan aikana, Minkkinen jatkaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory