Joensuun Noljakassa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut

NordenBladet — Epäilty on poliisin kuulustelussa myöntänyt aiheuttaneensa avopuolisonsa kuoleman. Rikosnimike on tarkentunut murhaksi ja asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. Sunnuntaina 31.7.2022 noin kello 4.30 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan Joensuussa Lähdesuonkadulla sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä makasi henkilö verisenä. Poliisipartio löysi paikalta menehtyneen 24-vuotiaan naishenkilön. Naisessa oli havaittavissa huomattavia ulkoisen väkivallan merkkejä.Poliisi otti paikalta tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä kiinni 27-vuotiaan mieshenkilön. Kyseinen mies oli menehtyneen naisen avopuoliso ja pariskunta asui kyseisessä rappukäytävässä sijaitsevassa asunnossa.Mies on poliisin kuulustelussa myöntänyt aiheuttaneensa avopuolisonsa kuoleman. Mies vangittiin 1.8.2022 Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä kyseiseen henkirikokseen. Rikoksesta epäilty mies on edelleen vangittuna.Poliisi on nyt saanut tapauksen esitutkinnan valmiiksi. Esitutkinnassa rikosnimike on tarkentunut murhaksi. Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. Aiemmat tiedotteet: Poliisi on edennyt Joensuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnassaHenkirikos Joensuussa 31.7.2022 

Epäilty on poliisin kuulustelussa myöntänyt aiheuttaneensa avopuolisonsa kuoleman. Rikosnimike on tarkentunut murhaksi ja asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. 

Sunnuntaina 31.7.2022 noin kello 4.30 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan Joensuussa Lähdesuonkadulla sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä makasi henkilö verisenä. Poliisipartio löysi paikalta menehtyneen 24-vuotiaan naishenkilön. Naisessa oli havaittavissa huomattavia ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi otti paikalta tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä kiinni 27-vuotiaan mieshenkilön. Kyseinen mies oli menehtyneen naisen avopuoliso ja pariskunta asui kyseisessä rappukäytävässä sijaitsevassa asunnossa.

Mies on poliisin kuulustelussa myöntänyt aiheuttaneensa avopuolisonsa kuoleman. Mies vangittiin 1.8.2022 Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä kyseiseen henkirikokseen. Rikoksesta epäilty mies on edelleen vangittuna.

Poliisi on nyt saanut tapauksen esitutkinnan valmiiksi. Esitutkinnassa rikosnimike on tarkentunut murhaksi. Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. 

Aiemmat tiedotteet: 

Poliisi on edennyt Joensuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnassa
Henkirikos Joensuussa 31.7.2022

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory