Tuusulan Kellokoskella sunnuntaina tapahtuneen ampumatapauksen tutkinta etenee

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi tutkii sunnuntaiaamuna 23.10.2022. Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella tapahtunutta välikohtausta, jossa poliisille tulleen ilmoituksen mukaan ammuttiin useita laukauksia.Tapauksesta tiedotettiin sunnuntaina Itä-Uudenmaan poliisin Twitter-tilillä sekä myöhemmin iltapäivällä julkaistussa mediatiedotteessa. Tapahtumapaikka eristettiin sunnuntaina ja siellä tehtiin muun muassa teknistä tutkintaa. Paikan päältä otettiin kiinni kymmenen henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin on tämän päivän aikana selvitelty kuulusteluin, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen. – Kuulustelujen ja teknisen tutkimusten perusteella ampumisvälikohtauksen tapahtumainkulku on selventynyt. Ampuminen on tapahtunut alueella sijaitsevan moottoripyöräkerhon tilojen edustalla ja sisätiloissa, Tämänhetkisten tietojen perusteella ampujana toiminut henkilö ei ole kyseisen kerhon jäsen. Ampumisen seurauksena kukaan paikalla olijoista ei loukkaantunut, Minkkinen jatkaa.Tapauksen tutkinta jatkuu poliisissa ja tiedotamme lisää tutkinnan edetessä.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii sunnuntaiaamuna 23.10.2022. Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella tapahtunutta välikohtausta, jossa poliisille tulleen ilmoituksen mukaan ammuttiin useita laukauksia.

Tapauksesta tiedotettiin sunnuntaina Itä-Uudenmaan poliisin Twitter-tilillä sekä myöhemmin iltapäivällä julkaistussa mediatiedotteessa.

 Tapahtumapaikka eristettiin sunnuntaina ja siellä tehtiin muun muassa teknistä tutkintaa. Paikan päältä otettiin kiinni kymmenen henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin on tämän päivän aikana selvitelty kuulusteluin, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen. 

– Kuulustelujen ja teknisen tutkimusten perusteella ampumisvälikohtauksen tapahtumainkulku on selventynyt. Ampuminen on tapahtunut alueella sijaitsevan moottoripyöräkerhon tilojen edustalla ja sisätiloissa, Tämänhetkisten tietojen perusteella ampujana toiminut henkilö ei ole kyseisen kerhon jäsen. Ampumisen seurauksena kukaan paikalla olijoista ei loukkaantunut, Minkkinen jatkaa.

Tapauksen tutkinta jatkuu poliisissa ja tiedotamme lisää tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory