Poliisi tutkii Tuusulan Kellokoskella tapahtunutta ampumista

NordenBladet — Poliisille tuli sunnuntaina 23.10.2022 noin kello kahdeksalta aamulla ilmoitus, jonka mukaan Tuusulassa Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella ammuttiin useita laukauksia. Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tapahtuneesta Twitter-kanavallaan.Poliisi sai ilmoituksia tapahtuneesta sekä paikalla olijoilta että ulkopuolisilta henkilöiltä, jotka olivat kuulleet alueella laukauksien ääniä. Ilmoitusten mukaan alueella sijaitsevan rakennuksen sisällä sekä sen pihalla oli ammuttu useita laukauksia.Poliisi sai tilanteen hallintaan noin puoli yhdeksältä aamulla. Tapahtuma-alue eristettiin poliisin tutkinnan turvaamiseksi. Koska tapahtumien kulku oli epäselvä, poliisi otti kaikki paikalla olijat kiinni. Poliisi otti paikalta kiinni kymmenen henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään. Kaikki kiinniotetut ovat täysi-ikäisiä. Poliisi on suorittanut sunnuntain aikana alueella teknistä tutkintaa.Alustavien tietojen mukaan loukkaantuneita oli useita, mutta tapausta selvittäessä poliisille selvisi, että vain yksi henkilö loukkaantui tapahtumien johdosta. Loukkaantunut ei saanut vammoja ampuma-aseesta, eivätkä hänen vammansa ole vakavia. Loukkaantunut sai sairaalassa hoitoa. Hän on päässyt pois sairaalasta ja on myös kiinniotettuna.Tapausta tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa osallisten kuulusteluja. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan maanantaina 24.10.2022.

Poliisille tuli sunnuntaina 23.10.2022 noin kello kahdeksalta aamulla ilmoitus, jonka mukaan Tuusulassa Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella ammuttiin useita laukauksia. Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tapahtuneesta Twitter-kanavallaan.

Poliisi sai ilmoituksia tapahtuneesta sekä paikalla olijoilta että ulkopuolisilta henkilöiltä, jotka olivat kuulleet alueella laukauksien ääniä. Ilmoitusten mukaan alueella sijaitsevan rakennuksen sisällä sekä sen pihalla oli ammuttu useita laukauksia.

Poliisi sai tilanteen hallintaan noin puoli yhdeksältä aamulla. Tapahtuma-alue eristettiin poliisin tutkinnan turvaamiseksi. Koska tapahtumien kulku oli epäselvä, poliisi otti kaikki paikalla olijat kiinni. Poliisi otti paikalta kiinni kymmenen henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään. Kaikki kiinniotetut ovat täysi-ikäisiä. Poliisi on suorittanut sunnuntain aikana alueella teknistä tutkintaa.

Alustavien tietojen mukaan loukkaantuneita oli useita, mutta tapausta selvittäessä poliisille selvisi, että vain yksi henkilö loukkaantui tapahtumien johdosta. Loukkaantunut ei saanut vammoja ampuma-aseesta, eivätkä hänen vammansa ole vakavia. Loukkaantunut sai sairaalassa hoitoa. Hän on päässyt pois sairaalasta ja on myös kiinniotettuna.

Tapausta tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa osallisten kuulusteluja. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan maanantaina 24.10.2022.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory