Yksi ihminen loukkaantui vakavasti ulosajossa Sipoossa

NordenBladet — Sipoossa Keravantiellä Kuninkaantien risteyksen kohdalla sattui sunnuntaina 23.10.2022 noin kello viideltä aamulla vakava liikenneonnettomuus. Henkilöauton kuljettaja ajoi kovassa vauhdissa ulos ja törmäsi valaisinpylvääseen.Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan.Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia eikä silminnäkijöitä.Alustavien tietojen perusteella kuljettaja oli onnettomuushetkellä menettänyt auton hallinnan ja luisunut tieltä. Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä.Keravantie on kokonaan poikki Brobölentien ja Vanhan Kuninkaantien välillä raivaustöiden ajan. 

Sipoossa Keravantiellä Kuninkaantien risteyksen kohdalla sattui sunnuntaina 23.10.2022 noin kello viideltä aamulla vakava liikenneonnettomuus. Henkilöauton kuljettaja ajoi kovassa vauhdissa ulos ja törmäsi valaisinpylvääseen.

Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia eikä silminnäkijöitä.

Alustavien tietojen perusteella kuljettaja oli onnettomuushetkellä menettänyt auton hallinnan ja luisunut tieltä. Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä.

Keravantie on kokonaan poikki Brobölentien ja Vanhan Kuninkaantien välillä raivaustöiden ajan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory