Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Kannonkoskella

NordenBladet — Kannonkoskella Sinisellä tiellä sattui lauantaina 22.10.2022 noin klo 10.30 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi henkilö.Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vasemmalle kaartuvassa mutkassa ajosuunnassa vasemmalle. Kuljettaja ajoi ulos tieltä törmäten kiviin ja puuhun.Keski-ikäinen mieskuljettaja, joka oli ollut yksin autossa, menehtyi tapahtumapaikalla.Tapahtumapaikalla on 100 km/h nopeusrajoitus.Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja on suorittanut asiassa muun muassa teknistä tutkintaa, mutta tutkinta on vielä alkutekijöissään. Toistaiseksi poliisi ei tiedota asiasta enempää. 

Kannonkoskella Sinisellä tiellä sattui lauantaina 22.10.2022 noin klo 10.30 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi henkilö.

Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vasemmalle kaartuvassa mutkassa ajosuunnassa vasemmalle. Kuljettaja ajoi ulos tieltä törmäten kiviin ja puuhun.

Keski-ikäinen mieskuljettaja, joka oli ollut yksin autossa, menehtyi tapahtumapaikalla.

Tapahtumapaikalla on 100 km/h nopeusrajoitus.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja on suorittanut asiassa muun muassa teknistä tutkintaa, mutta tutkinta on vielä alkutekijöissään. Toistaiseksi poliisi ei tiedota asiasta enempää.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory