Juvalla polttoainevarkauksia ja Mäntyharjulta anastettu peräkärry sekä puutarhatraktori

NordenBladet — Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumista ja Juvalla havaitusta viininpunaisesta pakettiautosta.Poliisille on tehty useita ilmoituksia Juvalla keskustan lähettyvillä sekä Vuorenmaalla tapahtuneista polttoainevarkauksista aikavälillä 7.-17.10.2022. Varkauksiin liittyen osassa tapauksista on tehty havaintoja viininpunaisesta pakettiautosta.Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumiin sekä viininpunaiseen pakettiautoon liittyen.Mäntyharjulta Harjuntieltä anastettiin JJ-Trailer -merkkinen kevytperäkärry, jonka rekisterinumero on DKU-584. Peräkärryn renkaissa on kultaiset alumiinivanteet. Lisäksi oli anastettu Jonsered -merkkinen puutarhatraktori. Varkaus on tapahtunut 30.9.-21.10.2022 välisenä aikana.Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin tapahtumiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232. Mikäli anastettu peräkärry löydetään tai tavataan liikenteessä, pyydetään asiasta  ilmoittamaan suoraan hätänumeroon 112.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumista ja Juvalla havaitusta viininpunaisesta pakettiautosta.

Poliisille on tehty useita ilmoituksia Juvalla keskustan lähettyvillä sekä Vuorenmaalla tapahtuneista polttoainevarkauksista aikavälillä 7.-17.10.2022. Varkauksiin liittyen osassa tapauksista on tehty havaintoja viininpunaisesta pakettiautosta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumiin sekä viininpunaiseen pakettiautoon liittyen.

Mäntyharjulta Harjuntieltä anastettiin JJ-Trailer -merkkinen kevytperäkärry, jonka rekisterinumero on DKU-584. Peräkärryn renkaissa on kultaiset alumiinivanteet. Lisäksi oli anastettu Jonsered -merkkinen puutarhatraktori. Varkaus on tapahtunut 30.9.-21.10.2022 välisenä aikana.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin tapahtumiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232. Mikäli anastettu peräkärry löydetään tai tavataan liikenteessä, pyydetään asiasta  ilmoittamaan suoraan hätänumeroon 112.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory