Hirvikolari ja kesäasuntomurto Kainuussa

NordenBladet — Kajaanissa murtauduttiin kesäasuntoon ja Paltamossa sattui hirvieläinonnettomuusViitostiellä Paltamon kohdalla tapahtui torstaina 20.10.2022 puolen päivän aikaan henkilöauton ja hirven välinen törmäys.Pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto törmäsi kulkusuunnastaan vasemmalta tielle juosseeseen hirveen, minkä seurauksena auto ajautui ojaan.Törmäyksessä ei syntynyt henkilövahinkoja. Hirvi jatkoi matkaansa tulosuuntaansa loukkaantuneena. Poliisi teki hirven osalta suurriistavirka-apupyynnön.Kajaanin Lehtovaarassa sijaitsevaan kesäasuntoon oli murtauduttu ja sisältä anastettu omaisuutta 17.-20.10.2022 välisenä aikana.Kesäasuntomurrosta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan asiasta Kajaanin poliisiaseman päivystykseen (auki ma-ti ja to-pe klo 8-16) tai sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kainuu@poliisi.fi. 

Kajaanissa murtauduttiin kesäasuntoon ja Paltamossa sattui hirvieläinonnettomuus

Viitostiellä Paltamon kohdalla tapahtui torstaina 20.10.2022 puolen päivän aikaan henkilöauton ja hirven välinen törmäys.
Pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto törmäsi kulkusuunnastaan vasemmalta tielle juosseeseen hirveen, minkä seurauksena auto ajautui ojaan.
Törmäyksessä ei syntynyt henkilövahinkoja. Hirvi jatkoi matkaansa tulosuuntaansa loukkaantuneena. Poliisi teki hirven osalta suurriistavirka-apupyynnön.

Kajaanin Lehtovaarassa sijaitsevaan kesäasuntoon oli murtauduttu ja sisältä anastettu omaisuutta 17.-20.10.2022 välisenä aikana.

Kesäasuntomurrosta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan asiasta Kajaanin poliisiaseman päivystykseen (auki ma-ti ja to-pe klo 8-16) tai sähköpostilla osoitteeseen tutkinta.kainuu@poliisi.fi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory