Naiselta riistettiin käsilaukku Varkaudessa

NordenBladet — Tapahtuma sattui Laivalinnankadulla torstaina 20.10.2022 noin kello 18.30 aikaanVuonna 1936 syntynyt ulkomaalainen nainen oli kävelemässä Laivalinnankadulla, kun hänen kimppuunsa kävi takaapäin mieshenkilö. Mies oli noin 20 vuotias, tummiin pukeutunut ja hoikka. Hänellä oli tummat hiukset ja pituus oli noin 180cm. Mies oli tönäissyt naisen maahan, jonka seurauksena naisen ote laukusta irtosi. Tämän jälkeen mies juoksi Laivalinnankatua ja kääntyi Varkauden Vapaakirkon kulmalta talon taakse. Naisen laukun mukana katosi pankkikortti ja rahaa. Poliisi tutkii tapahtumaa ryöstönä. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyviä havaintoja ja vihjeitä osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.  

Tapahtuma sattui Laivalinnankadulla torstaina 20.10.2022 noin kello 18.30 aikaan

Vuonna 1936 syntynyt ulkomaalainen nainen oli kävelemässä Laivalinnankadulla, kun hänen kimppuunsa kävi takaapäin mieshenkilö. Mies oli noin 20 vuotias, tummiin pukeutunut ja hoikka. Hänellä oli tummat hiukset ja pituus oli noin 180cm. Mies oli tönäissyt naisen maahan, jonka seurauksena naisen ote laukusta irtosi. Tämän jälkeen mies juoksi Laivalinnankatua ja kääntyi Varkauden Vapaakirkon kulmalta talon taakse. Naisen laukun mukana katosi pankkikortti ja rahaa. Poliisi tutkii tapahtumaa ryöstönä. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyviä havaintoja ja vihjeitä osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.
 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory