Helena-Reet: Lokakuus’ kaikki, kaikki on uus!

Helena-Reet: Lokakuus’ kaikki, kaikki on uus!

NordenBladet – Ilmenee, että lokakuu on meidän talossamme remonttikuukausi. Viime vuonna teimme Allanin kanssa itse remonttia eteisessä ja lastenhuoneessa, ja tänä vuonna keittiö ja WC saivat uuden ja raikkaamman ilmeen. Keittiön remontti sai alkunsa erityisen kiinnostavasti…

…Ostimme nimittäin uuden jääkaapin ja kun kaappi tuli, ajattelin, että maalaisimme jääkaapin takaisen nurkan vaaleaksi, ennen kuin asetamme uuden jääkaapin paikalleen. Allanille tuo ajatus sopi. Kun nurkka oli maalattu, ajattelimme, että ”ah, maalaamme sitten samalla keittiön kaikki seinät”. Niinpä keittiö saikin täysin uuden sisäviimeistelyn, remonttisuunnitelman ulkopuolisesti…

Se, joka haluaisi samoin tehdä kotonaan remonttia itse, mutta pelkää, että se on liian hankalaa, lukekoon minun viime vuoden remonttiblogini (TÄSSÄ), niin enää koskaan ei tarvitse olla huolissaan siitä, mistä löytäisi kunnollisen työmiehen, tai kirota sitä, että miehenne on remonttitöissä liian saamaton. Ryhtykää itse rohkeasti toimeen, niin yllätytte, mihin kaikkeen pystytte!



Olen viime aikoina katsonut paljon HGTV:tä! Minun kiistaton suosikkini! HGTV on Warner Bros. Discoverylle kuuluva amerikkalainen televisiokanava, joka lähettää lähinnä kodin kehittämiseen ja kiinteistöihin liittyviä reality-ohjelmia. Sieltä saa hyvin paljon inspiraatiota sisustukseen, kodin kaunistamiseen, maiseman suunnittelun, muutosrakentamiseen, kaikenlaiseen remonttiin ja kiinteistökauppoihin liittyvistä toimista ja sopimuksista. Ohjelmien katsomisen jälkeen minulla itselläni aina sormet syyhyävät kunnostamaan jotakin.

Koska remonttikausi jatkuu edelleen ja maalia jäi runsaasti jäljelle, ajattelin, että teen Allanille yllätyksen sillä aikaa, kun hän on töissä. Teippasin ja maalasin WC:n täysin itsenäisesti.
DIY-projektin yhteydessä WC:n lamppukin sai uuden maalin… Hahhaa… Jälkeenpäin ajattelin, että olisin voinut saman tien maalata alimmat keraamiset laatatkin, mutta ehkä jonain päivänä maalaankin! Katsoin internetistä remonttivideoita ja kun oikeaa vedenkestävää maalia käytetään, voi kaakeleitakin (erilaisia keraamisia seinälaattoja) maalata täysin vapaasti.


Meillä on nyt Virossa jo IKEAkin! Luonnollisesti minäkään en ole voinut jättää siellä käymättä. Upea, suuri kauppa, erittäin kiva. Uloskäynnin luona myydään lisäksi erittäin hyvää ja vain 50 senttiä maksavaa pehmojäätelöä! Sain monia hyviä ideoita ja kotiin tultuani tein IKEAn verkkokaupan kautta tilauksenkin. Ostin lapsille ja vierashuoneeseen yhteensä 16 pakettia vuodevaatteita. Sen lisäksi, että lakanat olivat skandinavialaisittain ”hyggejä”, kodikkaita ja mukavia, hyvin myönteistä oli myös palvelun, tarkemmin sanottuna kuljetuksen nopeus. Kotiinkuljetus tapahtui jo tilauksen esittämistä seuraavana työpäivänä! Sanoisin, että erittäin upeaa!




Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory