Epäilty rattijuopumus Polvijärvellä ja kortiton kuljettaja Nurmeksessa

NordenBladet — Poliisi pysäytti rattijuopumuksesta epäillyn autoilijan Polvijärvellä keskiviikkoiltana. Nurmeksessa puolestaan ajoi puolen yön aikaan Porokylässä kultettaja autoa vailla ajo-oikeutta.Polvijärvellä epäilty rattijuoppo autoilija puhalsi 2,95 promillen lukemat. Asiasta tuli ilmoitus hätäkeskukseen keskiviikkoiltana puoli kahdeksan jälkeen. uljettajalla ei ollut myöskään henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan epäiltynä törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Nurmeksessa kortiton kuljettajaTorstaina, heti puolen yön jälkeen poliisi pysäytti Nurmeksen Porokylässä henkilöauton, jonka kyydissä kuljettajan lisäksi oli neljä matkustajaa. Auton kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli ajokiellossa.Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli kolmastoista vuoden sisällä.  

Poliisi pysäytti rattijuopumuksesta epäillyn autoilijan Polvijärvellä keskiviikkoiltana. Nurmeksessa puolestaan ajoi puolen yön aikaan Porokylässä kultettaja autoa vailla ajo-oikeutta.

Polvijärvellä epäilty rattijuoppo autoilija puhalsi 2,95 promillen lukemat. Asiasta tuli ilmoitus hätäkeskukseen keskiviikkoiltana puoli kahdeksan jälkeen. uljettajalla ei ollut myöskään henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan epäiltynä törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. 

Nurmeksessa kortiton kuljettaja

Torstaina, heti puolen yön jälkeen poliisi pysäytti Nurmeksen Porokylässä henkilöauton, jonka kyydissä kuljettajan lisäksi oli neljä matkustajaa. Auton kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli ajokiellossa.

Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli kolmastoista vuoden sisällä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory