Kerimäellä polkupyörän ja henkilöauton välinen kolari

NordenBladet — Kerimäentien ja Kotipellontien risteyksen kohdalla tapahtui maanantaina iltapäivällä liikenneonnettomuus. Osalliset eivät loukkaantuneet tilanteessa.Poliisi sai 3.10.2022 iltapäivästä hätäkeskuksen kautta tiedon Kerimäellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Alaikäinen polkupyöräilijä oli ajanut kevyenliikenteen väylältä suojatielle ylittääkseen Kerimäentien ja törmännyt Kerimäentietä ajaneeseen henkilöautoon. Pyöräilijä tai henkilöauton kuljettaja eivät kumpikaan loukkaantuneet tilanteessa. 

Kerimäentien ja Kotipellontien risteyksen kohdalla tapahtui maanantaina iltapäivällä liikenneonnettomuus. Osalliset eivät loukkaantuneet tilanteessa.

Poliisi sai 3.10.2022 iltapäivästä hätäkeskuksen kautta tiedon Kerimäellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Alaikäinen polkupyöräilijä oli ajanut kevyenliikenteen väylältä suojatielle ylittääkseen Kerimäentien ja törmännyt Kerimäentietä ajaneeseen henkilöautoon. Pyöräilijä tai henkilöauton kuljettaja eivät kumpikaan loukkaantuneet tilanteessa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory