Kolari Nurmeksessa

NordenBladet — Henkilöauto törmäsi toiseen Nurmeksessa. Luvaton pyynti Nurmeksessa.Henkilöautoilija törmäsi toiseen henkilöautoon Nurmeksessa Valtimon ABC -aseman parkkipaikalla maanantaina kello 20 aikaan. Kuljettaja oli tullut parkkipaikalle Kajaanintieltä etelän suunnasta eikä ollut kertomansa mukaan pimeyden johdosta havainnut parkkipaikalla ollutta pysäköityä autoa, johon törmäsi. Molemmat autot vaurioituivat, henkilövahinkoja ei tullut. Poliisi sai ilmoituksen hätäkeskuksen kautta ja tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Nurmeksen Peurajärvellä Iso-Valkeisella Metsähallituksen vapakalastuskohteessa oli luvattomasti pyydetty verkoilla 28.09.2022. Poliisi oli saanut ilmoituksen erätarkastajalta ja tapausta tutkitaan luvattomana pyyntinä. Paikalla on Ely-keskuksen asettama kiinteiden pyydyksien kalastuskielto. Pyydys oli ollut merkkaamaton. Vihjeitä tapaukseen  voi ilmoittaa sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi osoitteeseen. 

Henkilöauto törmäsi toiseen Nurmeksessa. Luvaton pyynti Nurmeksessa.

Henkilöautoilija törmäsi toiseen henkilöautoon Nurmeksessa Valtimon ABC -aseman parkkipaikalla maanantaina kello 20 aikaan. Kuljettaja oli tullut parkkipaikalle Kajaanintieltä etelän suunnasta eikä ollut kertomansa mukaan pimeyden johdosta havainnut parkkipaikalla ollutta pysäköityä autoa, johon törmäsi. Molemmat autot vaurioituivat, henkilövahinkoja ei tullut. Poliisi sai ilmoituksen hätäkeskuksen kautta ja tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Nurmeksen Peurajärvellä Iso-Valkeisella Metsähallituksen vapakalastuskohteessa oli luvattomasti pyydetty verkoilla 28.09.2022. Poliisi oli saanut ilmoituksen erätarkastajalta ja tapausta tutkitaan luvattomana pyyntinä. Paikalla on Ely-keskuksen asettama kiinteiden pyydyksien kalastuskielto. Pyydys oli ollut merkkaamaton. Vihjeitä tapaukseen  voi ilmoittaa sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi osoitteeseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory