Epäilty henkirikos Keravalla- epäiltyä vaaditaan vangittavaksi

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavan torstaina 22.9. Keravalla tapahtunut epäilty henkirikos.– Tapausta tutkittiin alkuun meillä Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn tutkintana, mutta tapausta tutkittaessa on tullut esille sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisilla on syytä epäillä miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.Tekoon epäiltyä naista esitetään tänään vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa syytä epäillä perustein epäiltynä kyseiseen henkirikokseen.– Tapausta tutkittaan rikosnimikkeellä murha ja poliisilla ei esitutkinnan tässä vaiheessa ole asiasta muuta tiedotettavaa, Tyynelä jatkaa. 

Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavan torstaina 22.9. Keravalla tapahtunut epäilty henkirikos.

– Tapausta tutkittiin alkuun meillä Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn tutkintana, mutta tapausta tutkittaessa on tullut esille sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisilla on syytä epäillä miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.

Tekoon epäiltyä naista esitetään tänään vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa syytä epäillä perustein epäiltynä kyseiseen henkirikokseen.

– Tapausta tutkittaan rikosnimikkeellä murha ja poliisilla ei esitutkinnan tässä vaiheessa ole asiasta muuta tiedotettavaa, Tyynelä jatkaa.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory