Poliisi tutkii Liperissä tapahtunutta ampumavälikohtausta

NordenBladet — Poliisi epäilee 69-vuotiaan miehen syyllistyneen laittomaan uhkaukseen, vaaran aiheuttamiseen ja ampuma-aserikokseen Liperissä sunnuntaina 25.9.2022.Poliisi sai hätäkeskukselta 25.9.2022 iltapäivällä kotihälytystehtävän Liperin Väliläntielle. Tehtävää suorittaessa poliisipartiolle selvisi, että 69-vuotiaalle miehelle oli tullut riitaa kahden henkilön kanssa Väliläntiellä. Riidan aikana mies oli ottanut esiin omistamansa haulikon ja ampunut sillä useita laukauksia Väliläntiellä olevan kiinteistön pihalla ja kiinteistön sisällä. Mies oli poistunut kiinteistöltä ennen poliisin paikalle saapumista.Poliisi otti epäillyn miehen kiinni ja pidätti hänet Liperin kunnan alueella 26.9.2022. Poliisi on takavarikoinut tapaukseen liittyen sekä miehen hallussa lailliset olevat aseet että yhden luvattomasti hallussa olleen aseen. Epäilty mies on vapautettu kuulustelujen jälkeen, mutta asian esitutkinta jatkuu edelleen.Uutista muokattu 28.9.2022 klo 15.31. Päivä korjattu sunnuntaiksi. 

Poliisi epäilee 69-vuotiaan miehen syyllistyneen laittomaan uhkaukseen, vaaran aiheuttamiseen ja ampuma-aserikokseen Liperissä sunnuntaina 25.9.2022.

Poliisi sai hätäkeskukselta 25.9.2022 iltapäivällä kotihälytystehtävän Liperin Väliläntielle. Tehtävää suorittaessa poliisipartiolle selvisi, että 69-vuotiaalle miehelle oli tullut riitaa kahden henkilön kanssa Väliläntiellä. Riidan aikana mies oli ottanut esiin omistamansa haulikon ja ampunut sillä useita laukauksia Väliläntiellä olevan kiinteistön pihalla ja kiinteistön sisällä. Mies oli poistunut kiinteistöltä ennen poliisin paikalle saapumista.

Poliisi otti epäillyn miehen kiinni ja pidätti hänet Liperin kunnan alueella 26.9.2022. Poliisi on takavarikoinut tapaukseen liittyen sekä miehen hallussa lailliset olevat aseet että yhden luvattomasti hallussa olleen aseen. Epäilty mies on vapautettu kuulustelujen jälkeen, mutta asian esitutkinta jatkuu edelleen.

Uutista muokattu 28.9.2022 klo 15.31. Päivä korjattu sunnuntaiksi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory