Joensuussa alkuvuonna 2021 tapahtunut törkeä väkivaltarikos syyteharkintaan

NordenBladet — Joensuussa helmikuussa 2021 tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn ja vapaudenriiston esitutkinta on valmistunut.Tapaus tuli poliisin tietoon, kun poliisi sai hätäkeskuksen kautta 24.2.2021 noin klo 18 aikaan ilmoituksen joensuulaisessa yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä.Tapahtumapaikalla selvisi, että alle 70-vuotiasta miestä oli lyöty vasaralla päähän. Uhri oli saanut vammoja päähänsä pahoinpitelyn seurauksena. Lisäksi tapahtumapaikalla ja myöhemmässä esitutkinnassa tuli ilmi, että miehen kädet ja jalat olisi sidottu ennen pahoinpitelyä. Rikoksesta epäilty, noin 40-vuotias nainen oli poistunut asunnosta ennen poliisin paikalle tuloa. Poliisi takavarikoi asunnosta tekovälineenä käytetyn vasaran. Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni muutamia päiviä myöhemmin toiselta paikkakunnalta etsintäkuulutuksen perusteella. Rikoksesta epäilty on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana. Tapausta on tutkittu törkeänä pahoinpitelynä ja vapaudenriistona. Esitutkinta asiassa on nyt valmistunut ja tapaus lähetetään syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon. 

Joensuussa helmikuussa 2021 tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn ja vapaudenriiston esitutkinta on valmistunut.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun poliisi sai hätäkeskuksen kautta 24.2.2021 noin klo 18 aikaan ilmoituksen joensuulaisessa yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Tapahtumapaikalla selvisi, että alle 70-vuotiasta miestä oli lyöty vasaralla päähän. Uhri oli saanut vammoja päähänsä pahoinpitelyn seurauksena. Lisäksi tapahtumapaikalla ja myöhemmässä esitutkinnassa tuli ilmi, että miehen kädet ja jalat olisi sidottu ennen pahoinpitelyä. Rikoksesta epäilty, noin 40-vuotias nainen oli poistunut asunnosta ennen poliisin paikalle tuloa. Poliisi takavarikoi asunnosta tekovälineenä käytetyn vasaran. 

Poliisi otti rikoksesta epäillyn kiinni muutamia päiviä myöhemmin toiselta paikkakunnalta etsintäkuulutuksen perusteella. Rikoksesta epäilty on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana. Tapausta on tutkittu törkeänä pahoinpitelynä ja vapaudenriistona. Esitutkinta asiassa on nyt valmistunut ja tapaus lähetetään syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory