Valmiusyksikkö harjoittelee Utin jääkärirykmentin kanssa – mukana helikoptereita

NordenBladet — Poliisin valmiusyksikkö Karhu harjoittelee yhteistoimintaa Utin jääkärirykmentin kanssa Uudenmaan alueella 26.–29. syyskuuta. Kaikkina neljänä päivänä harjoitellaan Helsingissä ja Itä-Uudenmaan alueella.Harjoitukseen osallistuu kaksi Puolustusvoimien kuljetushelikopteria. Harjoituksen aikana alueella liikkuu poliisin sekä Puolustusvoimien henkilökuntaa ja ajoneuvoja. Kyseessä on vuosisuunnitelman mukainen yhteistoimintaharjoitus. –  Poliisi kehittää jatkuvasti varautumistaan sekä yhteistoimintaa muiden turvallisuusviranomaisten kanssa, ja harjoittelemme useita kertoja vuodessa myös Puolustusvoimien kanssa, kertoo ylikomisario Juha Hietala.Poliisilla on johtovastuu hybriditilanteissa ennen tunnistettavia sotilaallisia tekoja. Lisätietoja: Valmiusyksikkö Karhu on poliisin erikoisjoukko normaali- ja poikkeusoloissa – Poliisi

Poliisin valmiusyksikkö Karhu harjoittelee yhteistoimintaa Utin jääkärirykmentin kanssa Uudenmaan alueella 26.–29. syyskuuta. Kaikkina neljänä päivänä harjoitellaan Helsingissä ja Itä-Uudenmaan alueella.

Harjoitukseen osallistuu kaksi Puolustusvoimien kuljetushelikopteria. Harjoituksen aikana alueella liikkuu poliisin sekä Puolustusvoimien henkilökuntaa ja ajoneuvoja. Kyseessä on vuosisuunnitelman mukainen yhteistoimintaharjoitus. 

–  Poliisi kehittää jatkuvasti varautumistaan sekä yhteistoimintaa muiden turvallisuusviranomaisten kanssa, ja harjoittelemme useita kertoja vuodessa myös Puolustusvoimien kanssa, kertoo ylikomisario Juha Hietala.

Poliisilla on johtovastuu hybriditilanteissa ennen tunnistettavia sotilaallisia tekoja. 

Lisätietoja: Valmiusyksikkö Karhu on poliisin erikoisjoukko normaali- ja poikkeusoloissa – Poliisi

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory