Poliisi valvoo venetsialaisia ja Sataman yö -tapahtumaa Kuopiossa

NordenBladet — 26.-27.8. järjestettävä Sataman yö -tapahtuma tivoleineen houkuttelee runsaasti nuoria sataman ja keskustan alueille. Poliisi valvoo viikonlopun juhlintaa ja muistuttaa vanhempia pitämään puhelimet auki viranomaisen soiton varalta.Tuleva viikonloppu on jälleen tapahtumarikas Kuopion keskustassa. Lauantaina Bellanrannassa järjestetään venetsialaiset ja perjantaina ja lauantaina matkustajasatamassa on Sataman yö -tapahtuma, joka vetää perinteisesti paljon nuorisoa juhlimaan kesän päättymistä. Myös poliisi on tapahtumissa mukana valvomassa illanviettoa.Poliisi toivottaa kaikille hyvää ja sopuisaa juhlamieltä. Huoltajien on erityisen tärkeää olla tietoisia siitä, missä jälkikasvu liikkuu ilta-aikaan ja olla tavoitettavissa tarpeen tullen.‒ Vanhempien on hyvä pitää puhelin auki ja vastaamaan myös tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Linjan toisessa päässä voi olla viranomainen, joka tavoittelee juhlimiseen väsähtäneen nuoren vanhempia, komisario Hannu Virolainen Itä-Suomen poliisilaitokselta muistuttaa.Aiempina vuosina Sataman yö -tapahtuman ympärillä on havaittu myös häiriökäyttäytymistä, ja alueelta on tavattu esimerkiksi päihtyneitä nuoria. Poliisi pyrkii puuttumaan häiriökäyttäytymiseen ja nuorten alkoholinkäyttöön mahdollisimman tehokkaasti. Valvonnan lisäksi poliisin Ankkuri-tiimi on mukana tapahtumassa ja tarjoaa nuorille mahdollisuuden jutella turvallisten aikuisten kanssa.

26.-27.8. järjestettävä Sataman yö -tapahtuma tivoleineen houkuttelee runsaasti nuoria sataman ja keskustan alueille. Poliisi valvoo viikonlopun juhlintaa ja muistuttaa vanhempia pitämään puhelimet auki viranomaisen soiton varalta.

Tuleva viikonloppu on jälleen tapahtumarikas Kuopion keskustassa. Lauantaina Bellanrannassa järjestetään venetsialaiset ja perjantaina ja lauantaina matkustajasatamassa on Sataman yö -tapahtuma, joka vetää perinteisesti paljon nuorisoa juhlimaan kesän päättymistä. Myös poliisi on tapahtumissa mukana valvomassa illanviettoa.

Poliisi toivottaa kaikille hyvää ja sopuisaa juhlamieltä. Huoltajien on erityisen tärkeää olla tietoisia siitä, missä jälkikasvu liikkuu ilta-aikaan ja olla tavoitettavissa tarpeen tullen.

‒ Vanhempien on hyvä pitää puhelin auki ja vastaamaan myös tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Linjan toisessa päässä voi olla viranomainen, joka tavoittelee juhlimiseen väsähtäneen nuoren vanhempia, komisario Hannu Virolainen Itä-Suomen poliisilaitokselta muistuttaa.

Aiempina vuosina Sataman yö -tapahtuman ympärillä on havaittu myös häiriökäyttäytymistä, ja alueelta on tavattu esimerkiksi päihtyneitä nuoria. Poliisi pyrkii puuttumaan häiriökäyttäytymiseen ja nuorten alkoholinkäyttöön mahdollisimman tehokkaasti. Valvonnan lisäksi poliisin Ankkuri-tiimi on mukana tapahtumassa ja tarjoaa nuorille mahdollisuuden jutella turvallisten aikuisten kanssa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory