TUTKIMUS: Yli puolet lapsenvanhemmista toivoo, että kryptovaluutat olisivat osa pakollista opetusta

TUTKIMUS: Yli puolet lapsenvanhemmista toivoo, että kryptovaluutat olisivat osa pakollista opetusta

NordenBladet – Amerikkalaisten suorittamasta Study.com-tutkimuksesta ilmenee, että 64 % vanhemmista haluaisi, että kryptovaluutat* olisivat osa heidän lastensa pakollista opetusta.

Osa lapsenvanhemmista katsoi, että tulisi opettaa vain lohkoketjuteknologiaa, muut halusivat nähdä opetusohjelmassa myös kryptovaluutat. Lähes 40 % vastanneista katsoi, että opetusohjelman ulkopuolelle eivät saisi jäädä myöskään esimerkiksi NFT (omistusoikeudella suojattu digitaalinen tiedosto) ja metaversumi.

Pew-tietokeskuksen tietoon perustuen on lähes 88 % USA:n asukkaista perillä tai kuullut kryptovaluutoista ja 16 % USA:n asukkaista on jonakin hetkenä elämässään sijoittanut tai käynyt kauppaa kryptovaluutoilla.

Milä on kryptoraha?
* Kryptorahaksi (tai kryptovaluutaksi) kutsutaan rahajärjestelmää, jolle perinteisesti on luonteenomaista kryptograafisilla perusteilla rakennettu turvallisuus, hajautettu itsesäätelevä maksujärjestelmä sekä verkon ja ohjelmiston läpinäkyvyys.

Kryptoraha on yksi digitaalirahan alalaji, joka on fyysisen rahan (setelit ja kolikot) vaihtoehto. Kryptorahan hajautettu valvonta toimii lohkoketjun kautta. Ensimmäinen ja tunnetuin hajautettu kryptoraha oli bitcoin, joka luotiin vuonna 2009. Nykyisin niitä on tuhansia.

Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory