Viro: Innovaatiorahasto investoi viisaan kaupungin ratkaisuihin 100.000 euroa. Haku on avoinna 15. syyskuuta asti

Viro: Innovaatiorahasto investoi viisaan kaupungin ratkaisuihin 100.000 euroa. Haku on avoinna 15. syyskuuta asti

NordenBladet – Avattu on Tallinnan kaupungin ja tiede- ja liiketoimintakeskuksen Tehnopol yhteistyössä järjestettävä innovaatiokilpailu Tallinnovation, jonka tavoitteena on löytää viisaan kaupungin ratkaisuja, jotka muuttavat kaupungin palvelut ja ympäristön sekä asukkaiden että vierailijoiden kannalta mukavammiksi. Tänä vuonna viisaan kaupungin ratkaisuihin sijoitetaan ennätyksellisesti jopa 100.000 euroa.

Tallinnan apulaiskaupunginjohtajan Joosep Vimmin mukaan kilpailuun ovat odotettuja sekä täysin uudet ideat että myös jo käytössä olevien ratkaisujen toimivat vaihtoehdot. ”Fokuksessa ovat ennen kaikkea sellaiset ratkaisut, jotka perustuvat vihreään teknologiaan ja kierrätystalouteen, mutta myös erilaisten koulutusteknologioiden ja tietoihin perustuvan päätöstuen kehittäminen. Tallinnovation-kilpailu järjestetään jo kolmantena vuotena ja koska hyviä ideoita tarjoavia yrityksiä on hyvin paljon, päätimme tänä vuonna kaksinkertaistaa innovaatiorahaston kokonaissumman. Samoin nostimme yhden yrityksen enimmäistukimäärän kaksinkertaiseksi”, Vimm kertoi.

Innovaatiokilpailuun voivat osallistua Tallinnassa rekisteröidyt yritykset. Idean esittäneillä on mahdollisuus saada rahatukea, soveltaa omaa suunnitelmaansa, saada Tallinnan kaupungilta yhteyksiä, neuvoja ja resursseja sekä käyttää Tehnopolin mentorien verkoston tukea.

Kilpailusta voi lukea perusteellisemmin ja hakemukset esittää sivustolla: https://innovatsioonifond.tehnopol.ee/.

Lähde: NordenBladet Estonia


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory