Viro: Tallinna etsii parhaita yrittäjiä ja yrittäjyyden kehittäjiä

Viro: Tallinna etsii parhaita yrittäjiä ja yrittäjyyden kehittäjiä

NordenBladet – Tallinnan kaupunki järjestää Tallinnan yrittäjyyspäivän puitteissa tänä syksynä jo 19. kerran yrittäjyyskilpailun nostaakseen esiin paikallisia yrittäjiä ja yrittäjyyden kehittäjiä.

28. syyskuuta pidettävässä juhlallisessa gaalatilaisuudessa tunnustetaan kaikkia Tallinnan yrityksiä ja julistetaan vuoden paras yrittäjyyttä tai matkailua suosiva kiinteistönkehityshanke, yritysten välinen yhteistyöhanke, aloittava yritys, matkailuteko, työpaikkojen luoja, ekouudistus ja tulevaisuuden ratkaisu. Seitsemän perusluokan lisäksi yhteistyössä Tallinnan teknisen yliopiston, Tallinnan yliopiston, Viron taideakatemian ja Viron ammattikorkeakoulusäätiön kanssa annetaan myös erikoispalkinnot vuoden parhaille soveltaville tieteellisille töille.

Kilpailuun odotetaan osallistumaan kaikkia Tallinnan yrityksiä, jotka ovat saavuttaneet vuoden aikana omalla alallaan jotain huomattavaa. Esimerkiksi tuoneet markkinoille kiehtovan tuotteen tai palvelun, luoneet toiminnallaan yhteiskunnalle lisäarvoa tai saaneet valmiiksi upean yhteistyöhankkeen. Oman ehdokkuuden voi esittää Tallinnan yrittäjyyspäivän kotisivulla (https://ettevotluspaev.tallinn.ee/) 10. syyskuuta asti.

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory