Viro: Maalla Asumisen Päivä (24. syyskuuta 2022)

Viro: Maalla Asumisen Päivä (24. syyskuuta 2022)

NordenBladet – Maalla Asumisen Päivän tarkoituksena on avata ovet puuhakkaille ja säteileville ihmisille ja auttaa heitä löytämään itselleen sopiva asuinpaikka maalla. Tänä vuonna kunnat odottavat teitä vierailulle ja esittelevät kävijöille lastentarhojaan, koulujaan, kyläntalojaan, terveys-, kulttuuri- ja urheilukeskuksiaan ja yrityksiään. Lisäksi tarjotaan tietoa vapaista asunnoista ja kerrotaan mahdollisuuksista luoda itse itselleen työpaikka.

Maalla Asumisen Päivän ohjelman luovat hankkeeseen osallistuvat kunnat yhdessä yhteisöjen kanssa kautta Viron. Ohjelmataulukko auttaa löytämään tietoa siitä, mitä voit löytää ja mistä. Ota perhe mukaan ja vakuutu siitä, että maalla todellakin eletään! Valintaa tehdessä voi tutustua niiden ihmisten tarinoihin, jotka ovat hiljattain muuttaneet kaupungista maalle. Juoksevia uutisia Maalla Asumisen Päivästä julkaisemme tässä. Jos kysyttävää on, ota yhteyttä Maalla Asumisen Päivän järjestäjiin.

Maalla Asumisen Päivän ohjelmaa järjestetään koko Virossa jo neljännen kerran. Toiminnot ja tapahtumat ovat pääosin keskittyneet paikkakuntien seurantaloihin ja kyläkeskuksiin, joihin odotetaan vierailijoita ja joissa ollaan valmiina tarjoamaan yhteistä toimintaa, makuelämyksiä ja inspiraatiota maalla asumiseen ja yrittäjyyteen.

Oman paikkakuntansa menestystarinoita vierailijoille esitellessä jokaisessa yhteisön jäsenessä kasvaa varmasti sellainen tunne, että maalla on hyvä asua ja kyseessä on oman paikkakunnan juhlapäivä!

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory