Lapsi katosi illalla Ikaalisissa – löytyi aamulla hyvässä kunnossa 

NordenBladet — Etsintöihin osallistui poliisin lisäksi mm. rajavartiolaitoksen helikopteri.Poliisi sai tänään keskiviikkona yhden aikaan yöllä hälytystehtävän, että alle kouluikäinen lapsi on kadonnut Ikaalisissa illalla. Katoaminen käynnisti laajat etsinnät katoamispaikan ympäristössä.Etsintöihin osallistui useita poliisipartioita, vapaapehtoinen pelastuspalvelu ja rajavartiolaitoksen helikopteri. Yleisöhavaintoja ei pyydetty alueen sijainnin ja tapahtuma-ajan vuoksi. Etsinnät kestivät aamukahdeksaan saakka, kunnes lapsi löytyi hyväkuntoisena katoamispaikan läheltä. Poliisi ei tiedota tapauksesta tämän enempää.  

Etsintöihin osallistui poliisin lisäksi mm. rajavartiolaitoksen helikopteri.

Poliisi sai tänään keskiviikkona yhden aikaan yöllä hälytystehtävän, että alle kouluikäinen lapsi on kadonnut Ikaalisissa illalla. Katoaminen käynnisti laajat etsinnät katoamispaikan ympäristössä.

Etsintöihin osallistui useita poliisipartioita, vapaapehtoinen pelastuspalvelu ja rajavartiolaitoksen helikopteri. Yleisöhavaintoja ei pyydetty alueen sijainnin ja tapahtuma-ajan vuoksi. Etsinnät kestivät aamukahdeksaan saakka, kunnes lapsi löytyi hyväkuntoisena katoamispaikan läheltä. 

Poliisi ei tiedota tapauksesta tämän enempää. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory