Meri-Lapissa mies pahoinpiteli naista veitsellä

NordenBladet — Miehen epäillään syyllistyneen törkeän pahoinpitelyn yritykseen lyömällä naista veitsellä.Mies löi puukolla naista kohti KemissäPerjantaina, noin klo 12.00, mies ja nainen riitelivät kovaäänisesti keskenään Ruotsintiellä, Kemissä. Miehellä on ollut veitsi kädessään. Riitelyn yhteydessä mies on lyönyt veitsellä kohti naista ja osunut naista olkapäähän aiheuttaen lievän vamman. Mies on teon jälkeen poistunut paikalta polkupyörällä. Mies on otettu lauantaina kiinni törkeän pahoinpitelyn yritykseen epäiltynä. Naisen vamma ei ole vaatinut sairaalahoitoa.Tapahtuman nähneitä sivullisia pyytäisimme ottamaan yhteyttä [email protected] -sähköpostiosoitteeseen ja kertomaan havainnoista. 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeän pahoinpitelyn yritykseen lyömällä naista veitsellä.

Mies löi puukolla naista kohti Kemissä

Perjantaina, noin klo 12.00, mies ja nainen riitelivät kovaäänisesti keskenään Ruotsintiellä, Kemissä. Miehellä on ollut veitsi kädessään. Riitelyn yhteydessä mies on lyönyt veitsellä kohti naista ja osunut naista olkapäähän aiheuttaen lievän vamman. Mies on teon jälkeen poistunut paikalta polkupyörällä. Mies on otettu lauantaina kiinni törkeän pahoinpitelyn yritykseen epäiltynä. Naisen vamma ei ole vaatinut sairaalahoitoa.

Tapahtuman nähneitä sivullisia pyytäisimme ottamaan yhteyttä vihjeet.lappi@poliisi.fi -sähköpostiosoitteeseen ja kertomaan havainnoista.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory