Pori / Ulvila poliisi etsii kadonnutta 20 -vuotiasta miestä

NordenBladet — Porin Tierantieltä katosi perjantaina 12.8. iltapäivällä 20 -vuotias nuori mies. Mies on hyväkuntoinen, mutta mahdollisesti itsetuhoisessa mielentilassa. Mies on varmuudella nähty viimeksi iltapäivällä Porin Tierantiellä. Poliisi epäilee miehen liikkuneen polkupyörällä Kullaantiellä ja mahdollisesti Palusjärven maastossa.Miehen tuntomerkit: pituus 180 cm, erittäin hoikka ruumiinrakenne, silmälasit ja puolipitkät hiukset.Vaatetus: paita, jossa hartianseutu musta ja alaosa punainen, tummat housut, jalassa ruskeat nilkkurit, päässä valkoinen pyöräilykypärä. Liikkeellä harmaalla Velocity-merkkisellä polkupyörällä.Poliisi jatkaa etsintää Palusjärven maastossa VAPEPA:n kanssa.Mahdolliset havainnot tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä pyydetään ilmoittamaan 112:een. 

Porin Tierantieltä katosi perjantaina 12.8. iltapäivällä 20 -vuotias nuori mies. Mies on hyväkuntoinen, mutta mahdollisesti itsetuhoisessa mielentilassa. Mies on varmuudella nähty viimeksi iltapäivällä Porin Tierantiellä. Poliisi epäilee miehen liikkuneen polkupyörällä Kullaantiellä ja mahdollisesti Palusjärven maastossa.

Miehen tuntomerkit: pituus 180 cm, erittäin hoikka ruumiinrakenne, silmälasit ja puolipitkät hiukset.

Vaatetus: paita, jossa hartianseutu musta ja alaosa punainen, tummat housut, jalassa ruskeat nilkkurit, päässä valkoinen pyöräilykypärä. Liikkeellä harmaalla Velocity-merkkisellä polkupyörällä.

Poliisi jatkaa etsintää Palusjärven maastossa VAPEPA:n kanssa.

Mahdolliset havainnot tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä pyydetään ilmoittamaan 112:een.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory