Lauantaipäivä sujui maltillisesti Keski-Suomessa

NordenBladet — Poliisi valvoi tänään liikennettä tehostetusti MM-rallien erikoiskokeiden siirtymäreiteillä Kuhmoinen – Jämsä – Korpilahti -suunnilla. Paikoin liikenne on ollut ruuhkautunutta, mutta ihmiset ovat ajaneet muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta liikennesääntöjen mukaan, turhia ohituksia tai poukkoiluja ei ole tehty.Poliisi kirjoitti liikenteessä 6 rangaistusvaatimusta, yksi kuljettaja määrättiin ajokieltoon. – Kokonaisuudessaan kuljettajat ovat käyttäytyneet hyvin, kun ottaa huomioon, kuinka paljon autoilijoita ja moottoripyöräilijöitä on ollut, ja liikenne on ruuhkautunut aika ajoin, toteaa komisario Lindholm.Liikenteen lisäksi poliisitehtävien kokonaislukumäärä ei juuri ole poikennut normaalista lauantaipäivästä.Poliisi jatkaa tehostettua yleisen järjestyksen ja turvallisuuden sekä liikenteen valvontaa tulevan illan ja yön. Tiedotamme yön sujumisesta sunnuntaiaamuna.  

Poliisi valvoi tänään liikennettä tehostetusti MM-rallien erikoiskokeiden siirtymäreiteillä Kuhmoinen – Jämsä – Korpilahti -suunnilla. Paikoin liikenne on ollut ruuhkautunutta, mutta ihmiset ovat ajaneet muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta liikennesääntöjen mukaan, turhia ohituksia tai poukkoiluja ei ole tehty.

Poliisi kirjoitti liikenteessä 6 rangaistusvaatimusta, yksi kuljettaja määrättiin ajokieltoon. 
– Kokonaisuudessaan kuljettajat ovat käyttäytyneet hyvin, kun ottaa huomioon, kuinka paljon autoilijoita ja moottoripyöräilijöitä on ollut, ja liikenne on ruuhkautunut aika ajoin, toteaa komisario Lindholm.

Liikenteen lisäksi poliisitehtävien kokonaislukumäärä ei juuri ole poikennut normaalista lauantaipäivästä.

Poliisi jatkaa tehostettua yleisen järjestyksen ja turvallisuuden sekä liikenteen valvontaa tulevan illan ja yön. 

Tiedotamme yön sujumisesta sunnuntaiaamuna. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory