Ruskeasuon huoltoasemalla järjestetty mielenilmaus on päättynyt

NordenBladet — Elokapina järjesti lauantaina 6. elokuuta mielenosoituksen Ruskeasuolla sijaitsevalla huoltoasemalla. Mielenosoituksesta ei ollut tehty ilmoitusta poliisille ennakkoon.Noin 30 Elokapinan mielenosoittajaa saapui lauantaina 6. elokuuta noin kello 13 Ruskeasuolla sijaitsevalle Teboilille eristäen huoltoaseman polttoainepumput ja estäen siten tankkaamisen. Kulku myymälään pysyi auki koko mielenosoituksen ajan.Poliisi saapui pian mielenosoituksen alkamisen jälkeen paikalle ja antoi poistumiskäskyn mielenosoittajille. Käskyä ei kuitenkaan noudatettu, jonka jälkeen poliisi aloitti neuvottelut mielenosoittajien ja huoltamon yrittäjän kanssa. Neuvotteluissa tultiin pian yhteistulokseen, ja mielenosoituksen annettiin jatkua kello 16 asti. Asiasta kirjataan rikosilmoitus, ja rikosnimikkeet ovat pakottaminen ja niskoittelu poliisia vastaan. Rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.  

Elokapina järjesti lauantaina 6. elokuuta mielenosoituksen Ruskeasuolla sijaitsevalla huoltoasemalla. Mielenosoituksesta ei ollut tehty ilmoitusta poliisille ennakkoon.

Noin 30 Elokapinan mielenosoittajaa saapui lauantaina 6. elokuuta noin kello 13 Ruskeasuolla sijaitsevalle Teboilille eristäen huoltoaseman polttoainepumput ja estäen siten tankkaamisen. Kulku myymälään pysyi auki koko mielenosoituksen ajan.

Poliisi saapui pian mielenosoituksen alkamisen jälkeen paikalle ja antoi poistumiskäskyn mielenosoittajille. Käskyä ei kuitenkaan noudatettu, jonka jälkeen poliisi aloitti neuvottelut mielenosoittajien ja huoltamon yrittäjän kanssa. Neuvotteluissa tultiin pian yhteistulokseen, ja mielenosoituksen annettiin jatkua kello 16 asti. 

Asiasta kirjataan rikosilmoitus, ja rikosnimikkeet ovat pakottaminen ja niskoittelu poliisia vastaan. Rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory