Moottoripyöräilijä loukkaantui lauantaina Pieksämäellä Tihusniementien ja Sorsakoskentien risteyksessä

NordenBladet — Kuusikymppinen moottoripyöräilijä loukkasi jalkansa moottoripyöränsä kaaduttua Pieksämäellä Tihusniementien ja Sorsakoskentien risteyksessäNoin 60 vuotias mies oli ajanut lauantaina 6.8.2022 kello 10 aikaan moottoripyörällä Pieksämäen suunnasta Tihusniementietä pitkin, kunnes Tihusniementien ja Sorsakoekentien risteyksessä moottoripyöräilijä oli kaatunut tuntemattomasta syystä vasemmalle kyljelleen, jossa yhteydessä hän loukkasi ainakin jalkansa.Moottoripyöräilijä oli liikenteessä yksin eikä alkoholilla epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Onnettomuudesta ei ollut vaaraa muulle liikenteelle.Onnettomuuspaikalle pysähtyneet vajaa kymmenkunta autokuntaa olivat esimerkillisesti aloittaneet loukkaantuneen moottoripyöräilijän ensiaputoimet sekä olivat ohjaamassa liikennettä – tästä heille erityinen kiitos. 

Kuusikymppinen moottoripyöräilijä loukkasi jalkansa moottoripyöränsä kaaduttua Pieksämäellä Tihusniementien ja Sorsakoskentien risteyksessä

Noin 60 vuotias mies oli ajanut lauantaina 6.8.2022 kello 10 aikaan moottoripyörällä Pieksämäen suunnasta Tihusniementietä pitkin, kunnes Tihusniementien ja Sorsakoekentien risteyksessä moottoripyöräilijä oli kaatunut tuntemattomasta syystä vasemmalle kyljelleen, jossa yhteydessä hän loukkasi ainakin jalkansa.
Moottoripyöräilijä oli liikenteessä yksin eikä alkoholilla epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Onnettomuudesta ei ollut vaaraa muulle liikenteelle.
Onnettomuuspaikalle pysähtyneet vajaa kymmenkunta autokuntaa olivat esimerkillisesti aloittaneet loukkaantuneen moottoripyöräilijän ensiaputoimet sekä olivat ohjaamassa liikennettä – tästä heille erityinen kiitos.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory