Poliisi selvittää Vesilahdella palaneen kiinteistön syttymissyytä

NordenBladet — Asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.Poliisi tutkii Vesilahden Palhossa vapaa-ajan kiinteistöllä tapahtuneen tulipalon syttymissyytä. Hätäkeskukseen palosta ilmoitti 6.8.2022 aamuyöstä ulkopuolinen ilmoittaja havaittuaan alueelta näkyvät liekit.Pelastuslaitoksen ennättäessä paikalle useampi rakennus ja pihalla ollut auto olivat jo täyden palon vaiheessa. Muun muassa palon laajuudesta ja olosuhteista johtuen paloa on tässä vaiheessa syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.Sammutustyöt kohteessa ovat vielä osin kesken, joten poliisin esitutkinta on alkuvaiheissa. Poliisi ei tiedota asiasta enempää viikonlopun aikana.      

Asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.

Poliisi tutkii Vesilahden Palhossa vapaa-ajan kiinteistöllä tapahtuneen tulipalon syttymissyytä. Hätäkeskukseen palosta ilmoitti 6.8.2022 aamuyöstä ulkopuolinen ilmoittaja havaittuaan alueelta näkyvät liekit.

Pelastuslaitoksen ennättäessä paikalle useampi rakennus ja pihalla ollut auto olivat jo täyden palon vaiheessa. Muun muassa palon laajuudesta ja olosuhteista johtuen paloa on tässä vaiheessa syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.

Sammutustyöt kohteessa ovat vielä osin kesken, joten poliisin esitutkinta on alkuvaiheissa. Poliisi ei tiedota asiasta enempää viikonlopun aikana.

 

   
 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory