Torniossa ammuttiin kaksi laukausta

NordenBladet — Mieshenkilön epäillään ampuneen kaksi laukausta FärinkadullaKemissä ollut Satama Open Air tapahtuma aiheutti perjantain osalta poliisille muutamia tehtäviä, pääasiallisesti tapahtuma sujui erittäin rauhallisesti. Tapahtuma-alueelta tuotiin poliisin säilytystiloihin 4 ihmistä, joista yksi rikosperusteisesti. Tornio 6.8.2022 kello 07.01 vaaran aiheuttaminen ja ampuma-aserikosHätäkeskukseen tuli ilmoitus kahdesta ampuma-aseen laukauksesta Färinkadulla ja tapahtumapaikalla olleet muut henkilöt pitivät ampujaksi epäiltyä miestä kiinni. Paikalle meni useita poliisipartioita ja partiot otti epäillyn miehen haltuun ja toimittivat hänet Kemin poliisivankilaan. Tapahtumapaikalla kävi ilmi, että paikalta oli poistunut nainen, joka oli ottanut kyseisen aseen haltuunsa. Poliisipartiot suorittivat lähialueella etsintää ja löysivät kyseisen naisen, jonka hallusta löytyi pistooli. Oululaiseksi 27-vuotiaaksi paljastunut nainen otettiin myös kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Myös mies oli oululainen ja hänen ikä oli 19 vuotta. Ilmeisesti laukauksia ei oltu suunnattu ketään henkilöä kohti. Tornio 15.7.-2.8.2022 varkausLeton venesataman maapaikalta on anastettu lukittu Yamarin 440 vene, jossa 20 hv Johnson perämoottori Tornio 31.7.-3.8.2022 varkausSaarenpäänkatu 12 sijaitsevan kerrostalon pihalta on anastettu lukittu harmaa Insera Muffle-merkkinen maastopyörä.Kemi 5.8.2022 laiton uhkaus, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja lievä vahingontekoSatama Open Air tapahtuma-alueella lohjalainen 19-vuotias mies aiheutti häiriötä ja vastusti tilannetta selvittämään menneitä järjestyksenvalvojia sekä uhkasi tappaa heidät ampumalla. Mies rikkoi lisäksi toisen järjestyksenvalvojan radiopuhelimen antennin. Paikalle mennyt poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet Kemin poliisivankilaan.Kemi 6.8.2022 kello 01.56 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikosPoliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Takajärventiellä valoitta liikkeellä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 40-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle, josta syystä mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on useita kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden sisällä.  

Mieshenkilön epäillään ampuneen kaksi laukausta Färinkadulla

Kemissä ollut Satama Open Air tapahtuma aiheutti perjantain osalta poliisille muutamia tehtäviä, pääasiallisesti tapahtuma sujui erittäin rauhallisesti. Tapahtuma-alueelta tuotiin poliisin säilytystiloihin 4 ihmistä, joista yksi rikosperusteisesti.

 

Tornio 6.8.2022 kello 07.01 vaaran aiheuttaminen ja ampuma-aserikos
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus kahdesta ampuma-aseen laukauksesta Färinkadulla ja tapahtumapaikalla olleet muut henkilöt pitivät ampujaksi epäiltyä miestä kiinni. Paikalle meni useita poliisipartioita ja partiot otti epäillyn miehen haltuun ja toimittivat hänet Kemin poliisivankilaan. Tapahtumapaikalla kävi ilmi, että paikalta oli poistunut nainen, joka oli ottanut kyseisen aseen haltuunsa. Poliisipartiot suorittivat lähialueella etsintää ja löysivät kyseisen naisen, jonka hallusta löytyi pistooli. Oululaiseksi 27-vuotiaaksi paljastunut nainen otettiin myös kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Myös mies oli oululainen ja hänen ikä oli 19 vuotta. Ilmeisesti laukauksia ei oltu suunnattu ketään henkilöä kohti. 

Tornio 15.7.-2.8.2022 varkaus
Leton venesataman maapaikalta on anastettu lukittu Yamarin 440 vene, jossa 20 hv Johnson perämoottori 

Tornio 31.7.-3.8.2022 varkaus
Saarenpäänkatu 12 sijaitsevan kerrostalon pihalta on anastettu lukittu harmaa Insera Muffle-merkkinen maastopyörä.

Kemi 5.8.2022 laiton uhkaus, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja lievä vahingonteko
Satama Open Air tapahtuma-alueella lohjalainen 19-vuotias mies aiheutti häiriötä ja vastusti tilannetta selvittämään menneitä järjestyksenvalvojia sekä uhkasi tappaa heidät ampumalla. Mies rikkoi lisäksi toisen järjestyksenvalvojan radiopuhelimen antennin. Paikalle mennyt poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet Kemin poliisivankilaan.

Kemi 6.8.2022 kello 01.56 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Takajärventiellä valoitta liikkeellä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 40-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle, josta syystä mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on useita kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden sisällä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory