Perjantain ja lauantain välinen yö oli poliisilla kohtuullisen vilkas Jyväskylässä

NordenBladet — Poliisilla oli noin 150 tehtävää.Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisilla oli Jyväskylässä noin 150 tehtävää Niitä oli melko paljon, mutta ne olivat kuitenkin tavanomaisia, mm. häiriökäyttäytymistä ja joitakin pahoinpitelyjä. Poliisin tiloissa Jyväskylässä, Jämsässä ja Äänekoskella yöpyi yhteensä parisenkymmentä henkilöä, jotka eivät kyenneet huolehtimaan itsestään. Tänään lauantaina erikoiskokeita ajetaan Kuhmoinen – Jämsä – Korpilahti suunnilla, minkä johdosta mm. 9-tie tulee olemaan ruuhkainen. -Varaa riittävästi aikaa siirtymiin, noudata tilapäisiä nopeus- ja pysäköintirajoituksia ja muista, että ohittelu on turhaa riskinottoa, muistuttaa jälleen komisario Mikko Porvali. Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti erikoiskokeiden siirtymäteillä.  

Poliisilla oli noin 150 tehtävää.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisilla oli Jyväskylässä noin 150 tehtävää Niitä oli melko paljon, mutta ne olivat kuitenkin tavanomaisia, mm. häiriökäyttäytymistä ja joitakin pahoinpitelyjä. Poliisin tiloissa Jyväskylässä, Jämsässä ja Äänekoskella yöpyi yhteensä parisenkymmentä henkilöä, jotka eivät kyenneet huolehtimaan itsestään. 

Tänään lauantaina erikoiskokeita ajetaan Kuhmoinen – Jämsä – Korpilahti suunnilla, minkä johdosta mm. 9-tie tulee olemaan ruuhkainen. -Varaa riittävästi aikaa siirtymiin, noudata tilapäisiä nopeus- ja pysäköintirajoituksia ja muista, että ohittelu on turhaa riskinottoa, muistuttaa jälleen komisario Mikko Porvali. Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti erikoiskokeiden siirtymäteillä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory