Poliisi pyytää tietoja kerrostalon tulipalosta Mikkelissä

NordenBladet — Palo syttyi hieman ennen kello 12 perjantaina 29.7.2022. Pyydämme lähettämään mahdolliset kuvat ja videot tulipalon alkuvaiheista poliisille.Poliisi tutkii 29.7.2022 Mikkelissä osoitteessa Vilhonkatu 12 palaneen kerrostalon syttymissyytä. Tutkinnassa on selvinnyt, että tuli syttyi hieman ennen kello kahtatoista päivällä. Poliisi tutkii asiaa palonsyyn tutkintana. Tutkinnan tueksi pyydämme yleisöltä tietoja tulipalon syttymisestä ja alkuvaiheista. Etenkin mahdolliset kuvat ja videot, jotka on kuvattu ennen kello 12 perjantaina 29.7.2022, auttavat tutkinnassa. Lähetä tietosi ja mahdolliset kuvat tai videot yhteystietojen kanssa osoitteeseen [email protected] 

Palo syttyi hieman ennen kello 12 perjantaina 29.7.2022. Pyydämme lähettämään mahdolliset kuvat ja videot tulipalon alkuvaiheista poliisille.

Poliisi tutkii 29.7.2022 Mikkelissä osoitteessa Vilhonkatu 12 palaneen kerrostalon syttymissyytä. Tutkinnassa on selvinnyt, että tuli syttyi hieman ennen kello kahtatoista päivällä. Poliisi tutkii asiaa palonsyyn tutkintana. 

Tutkinnan tueksi pyydämme yleisöltä tietoja tulipalon syttymisestä ja alkuvaiheista. Etenkin mahdolliset kuvat ja videot, jotka on kuvattu ennen kello 12 perjantaina 29.7.2022, auttavat tutkinnassa. Lähetä tietosi ja mahdolliset kuvat tai videot yhteystietojen kanssa osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.mikkeli.ita-suomi@poliisi.fi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory