Poliisitoiminnallisesti rauhallinen hellepäivä Hämeessä

NordenBladet — Hämeessä tapahtui muutama liikenneonnettomuus ja jäi yksi rattijuoppokin kiinni.LAHTI. Poliisipartio sai hätäkeskukselta liikenneonnettomuustehtävän torstai-iltana Lahden Paavolaan. Ilmoituksen mukaan liikennevaloissa pysähtyneenä ollut peruutti henkilöautolla takana olleen henkilöauton keulaan.Peruuttaneessa autossa oli parikymppinen mies ja nainen, joista kumpikaan ei myöntänyt ajaneensa autoa. Kumpikaan heistä ei suostunut huumepikatestiin, joten heidät vietiin verikokeisiin asian selvittämiseksi. Mies oli jo entuudestaan ajokiellossa.Molempia peruuttaneessa autossa olleita epäillään tutkinnan tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.LAHTI. Nelikymppinen nainen kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena torstai-iltana Lahden Okeroisissa. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin 0.88 mg/l tuloksen. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.HÄMEENLINNA. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle liikenneonnettomuus tehtävän torstai-iltana Hämeenlinnan Hätilään.Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että vanhempi mies ajoi matkailuautolla Viipurintietä kymppitien suunnasta. Hän oli kääntymässä ajosuunnassaan oikealle Laaniitynkadulle, kun hän oli törmännyt polkupyöräilijään. Ensihoito tarkasti nuoren polkupyöräilijän tapahtumapaikalla.Matkailuauton kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 

Hämeessä tapahtui muutama liikenneonnettomuus ja jäi yksi rattijuoppokin kiinni.

LAHTI. Poliisipartio sai hätäkeskukselta liikenneonnettomuustehtävän torstai-iltana Lahden Paavolaan. Ilmoituksen mukaan liikennevaloissa pysähtyneenä ollut peruutti henkilöautolla takana olleen henkilöauton keulaan.
Peruuttaneessa autossa oli parikymppinen mies ja nainen, joista kumpikaan ei myöntänyt ajaneensa autoa. Kumpikaan heistä ei suostunut huumepikatestiin, joten heidät vietiin verikokeisiin asian selvittämiseksi. Mies oli jo entuudestaan ajokiellossa.
Molempia peruuttaneessa autossa olleita epäillään tutkinnan tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

LAHTI. Nelikymppinen nainen kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena torstai-iltana Lahden Okeroisissa. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin 0.88 mg/l tuloksen. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.

HÄMEENLINNA. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle liikenneonnettomuus tehtävän torstai-iltana Hämeenlinnan Hätilään.
Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että vanhempi mies ajoi matkailuautolla Viipurintietä kymppitien suunnasta. Hän oli kääntymässä ajosuunnassaan oikealle Laaniitynkadulle, kun hän oli törmännyt polkupyöräilijään. Ensihoito tarkasti nuoren polkupyöräilijän tapahtumapaikalla.
Matkailuauton kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory