Torstain ja perjantain välinen yö sujui väkimäärään nähden hyvin Jyväskylässä

NordenBladet — MM-hulina jatkuu tänään.Torstain ja perjantain välinen yö sujui väkimäärään suhteutettuna hyvin Jyväskylässä. Poliisilla oli tehtäviä liittyen mm. häiriökäyttäytymiseen ja pahoinpitelyihin, mutta niitä ei ollut poikkeuksellisen paljoa. Tänään MM-ralleissa ajetaan useita erikoiskokeita Keski-Suomen alueella mm. aamupäivällä Laukaassa, iltapäivällä Jyväskylän keskustassa Harjulla ja sen jälkeen Petäjävedellä. Erikoiskokeet ruuhkauttavat liikennettä mm. 4-tiellä ja tiellä nro 18 Jyväskylä-Petäjävesi -välillä.-Lähde ajoissa liikkeelle, varaudu ruuhkiin ja pysäköi autosi vain merkityille pysäköintipaikoille. Näin varmistat esimerkiksi pelastuskaluston paikalle pääsyn, muistuttaa komisario Teemu Karhunen. Ohittelu on turhaa erikoiskokeille matkatessa ja se aiheuttaa vain turhia vaaratilanteita, hän jatkaa. Polisi valvoo tehostetusti liikennettä erikoiskokeisiin liittyen. Valvontaa on myös vesillä ja ilmassa.

MM-hulina jatkuu tänään.

Torstain ja perjantain välinen yö sujui väkimäärään suhteutettuna hyvin Jyväskylässä. Poliisilla oli tehtäviä liittyen mm. häiriökäyttäytymiseen ja pahoinpitelyihin, mutta niitä ei ollut poikkeuksellisen paljoa. 

Tänään MM-ralleissa ajetaan useita erikoiskokeita Keski-Suomen alueella mm. aamupäivällä Laukaassa, iltapäivällä Jyväskylän keskustassa Harjulla ja sen jälkeen Petäjävedellä. Erikoiskokeet ruuhkauttavat liikennettä mm. 4-tiellä ja tiellä nro 18 Jyväskylä-Petäjävesi -välillä.

-Lähde ajoissa liikkeelle, varaudu ruuhkiin ja pysäköi autosi vain merkityille pysäköintipaikoille. Näin varmistat esimerkiksi pelastuskaluston paikalle pääsyn, muistuttaa komisario Teemu Karhunen. Ohittelu on turhaa erikoiskokeille matkatessa ja se aiheuttaa vain turhia vaaratilanteita, hän jatkaa. 

Polisi valvoo tehostetusti liikennettä erikoiskokeisiin liittyen. Valvontaa on myös vesillä ja ilmassa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory