Kaksi vainajaa vesistöissä Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Poliisille ilmoitettiin torstaina kahdesta vedestä löytyneestä vainajasta Pohjois-Karjalassa.Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat torstaina klo 06.35 ilmoituksen vedessä olevasta henkilöstä Joensuun Timonlammelta. Pelastuslaitoksen pintapelastajat noutivat noin 20 metrin päässä rannasta olleen miehen laiturille, mutta hänet todettiin menehtyneeksi. Vainaja tunnistettiin 71-vuotiaaksi joensuulaiseksi. Pelastuslaitoksen aiemmassa tiedotteessa tapahtumapaikaksi oli merkitty Ilomantsi, mutta miehen löytöpaikka on noin kilometri Joensuun ja Ilomantsin kunnanrajalta länteen.Klo 12.53 viranomaiset saivat ilmoituksen vedessä kelluvasta vainajasta Lieksan matkustajasatamassa. Vedestä löytyneen miehen henkilöllisyys ei ole tällä hetkellä poliisin tiedossa ja hänen epäillään olleen vedessä jo pidemmän aikaa.Poliisi tutkii tapauksia kuolemasyyntutkintana ja niihin ei epäillä liittyvän rikosta.   

Poliisille ilmoitettiin torstaina kahdesta vedestä löytyneestä vainajasta Pohjois-Karjalassa.

Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat torstaina klo 06.35 ilmoituksen vedessä olevasta henkilöstä Joensuun Timonlammelta. Pelastuslaitoksen pintapelastajat noutivat noin 20 metrin päässä rannasta olleen miehen laiturille, mutta hänet todettiin menehtyneeksi. Vainaja tunnistettiin 71-vuotiaaksi joensuulaiseksi. Pelastuslaitoksen aiemmassa tiedotteessa tapahtumapaikaksi oli merkitty Ilomantsi, mutta miehen löytöpaikka on noin kilometri Joensuun ja Ilomantsin kunnanrajalta länteen.

Klo 12.53 viranomaiset saivat ilmoituksen vedessä kelluvasta vainajasta Lieksan matkustajasatamassa. Vedestä löytyneen miehen henkilöllisyys ei ole tällä hetkellä poliisin tiedossa ja hänen epäillään olleen vedessä jo pidemmän aikaa.

Poliisi tutkii tapauksia kuolemasyyntutkintana ja niihin ei epäillä liittyvän rikosta. 

  

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory