Jälleen kaksi autovarkautta Paraisilla

NordenBladet — Poliisi on tutkinut useampia autovarkauksia Paraisilla. Tekijät on nyt saatu kiinni.Kesän aikana Paraisilla on tapahtunut useita autovarkauksia. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tapahtui taas kaksi lisää.Östernäsintiellä mies heräsi yöllä koiransa haukuntaan, meni ulos katsomaan ja huomasi, että hänen autoaan oli siirretty. Samalla mies kuuli jonkun juoksevan metsään.Pian sekä mies että paikalle tullut poliisipartio havaitsivat, että lähistöltä lähti auto. Partio ei tavoittanut autoa, mutta löysi sen vähän myöhemmin pysäköitynä lähialueelta.Kävi ilmi, että pysäköity auto oli anastettu. Molemmat rikoksen kohteeksi joutuneet autot olivat lukitsematta ja niissä oli avaimet sisällä. Tapauksia tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.Myös tekijäkumppani on otettu kiinniPoliisin selvitysten jälkeen teoista epäiltynä on otettu kiinni nuori mies, jota epäillään molemmista edellä mainituista rikoksista.Mies on myöntänyt myös kuusi aikaisempaa tekoa sekä kertonut, että hänellä on ollut tekijäkumppani mukana osassa tapauksia. Myös kumppani on saatu kiinni.Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä sekä haluaa vielä muistuttaa auton lukitsemisen tärkeydestä ja avainten mukaan ottamisesta.

Poliisi on tutkinut useampia autovarkauksia Paraisilla. Tekijät on nyt saatu kiinni.

Kesän aikana Paraisilla on tapahtunut useita autovarkauksia. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tapahtui taas kaksi lisää.

Östernäsintiellä mies heräsi yöllä koiransa haukuntaan, meni ulos katsomaan ja huomasi, että hänen autoaan oli siirretty. Samalla mies kuuli jonkun juoksevan metsään.

Pian sekä mies että paikalle tullut poliisipartio havaitsivat, että lähistöltä lähti auto. Partio ei tavoittanut autoa, mutta löysi sen vähän myöhemmin pysäköitynä lähialueelta.

Kävi ilmi, että pysäköity auto oli anastettu. Molemmat rikoksen kohteeksi joutuneet autot olivat lukitsematta ja niissä oli avaimet sisällä. Tapauksia tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Myös tekijäkumppani on otettu kiinni

Poliisin selvitysten jälkeen teoista epäiltynä on otettu kiinni nuori mies, jota epäillään molemmista edellä mainituista rikoksista.

Mies on myöntänyt myös kuusi aikaisempaa tekoa sekä kertonut, että hänellä on ollut tekijäkumppani mukana osassa tapauksia. Myös kumppani on saatu kiinni.

Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä sekä haluaa vielä muistuttaa auton lukitsemisen tärkeydestä ja avainten mukaan ottamisesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory