Poliisi valvoo MM-ralleissa

NordenBladet — Poliisi on mukana tänään alkavissa rallin MM-sarjan osakilpailuissa Jyväskylässä. Turvaamme yleistä turvallisuutta ja järjestystä niin erikoiskokeiden läheisyydessä kuin Jyväskylän keskustassa. Sisä-Suomen poliisi tiedottaa toiminnastaan ja liikenteestä koko loppuviikon ajan. Ensisijaisena viestintäkanavana toimii Sisä-Suomen poliisin Twitter-tili (@SiSuPoliisi). Poliisin nettisivuilla julkaistaan aamuin illoin tiedote rallipäivän tapahtumista. Media tavoittaa poliisin ralliorganisaation heille erikseen kerrotusta mediapuhelinnumerosta.Rallikansa, noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen hetkittäisiin ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä.Poliisi toivottaa kaikille mukavaa ja rauhallista rallin osakilpailua!

Poliisi on mukana tänään alkavissa rallin MM-sarjan osakilpailuissa Jyväskylässä. Turvaamme yleistä turvallisuutta ja järjestystä niin erikoiskokeiden läheisyydessä kuin Jyväskylän keskustassa. 

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa toiminnastaan ja liikenteestä koko loppuviikon ajan. Ensisijaisena viestintäkanavana toimii Sisä-Suomen poliisin Twitter-tili (@SiSuPoliisi). Poliisin nettisivuilla julkaistaan aamuin illoin tiedote rallipäivän tapahtumista. Media tavoittaa poliisin ralliorganisaation heille erikseen kerrotusta mediapuhelinnumerosta.

Rallikansa, noudata erityisiä liikennejärjestelyitä, kuten tilapäisiä nopeusrajoituksia ja pysäköintikieltoja. Varaudu liikenteen hetkittäisiin ruuhkautumisiin ja muista, että jonossa ohittaminen luo turhia vaaratilanteita ilman ajallista hyötyä.

Poliisi toivottaa kaikille mukavaa ja rauhallista rallin osakilpailua!

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory