Ruunaalla anastettu vene

NordenBladet — Ruunaalla anastettu vene moottoreineen. Joensuussa huima ylinopeus.Lieksassa Ruunalla vapaa-ajan asunnon pihalta anastettiin keskiviikkona Suvi-merkkinen vene ja Yamaha F5A -merkkinen perämoottori. Veneessä on valkoinen pohja, sisäpuoli on musta pilkullinen, pituus 4.4 metriä, ja veneessä oli puuairot. Mahdolliset havainnot veneestä voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen 0295 415 455 tai 0295 415 320 tai [email protected]Mies ajoi huimaa ylinopeutta VT 6:lla Joensuussa keskiviikkoiltana. Mies ajoi tutkaan 150 km/h, kun nopeusrajoitus tiellä oli 80 kilometriä tunnissa. Kyydissä oli kolme henkilöä. Keliolosuhteet olivat hyvät, ja muuta liikennettä oli jonkin verran. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.  

Ruunaalla anastettu vene moottoreineen. Joensuussa huima ylinopeus.

Lieksassa Ruunalla vapaa-ajan asunnon pihalta anastettiin keskiviikkona Suvi-merkkinen vene ja Yamaha F5A -merkkinen perämoottori. Veneessä on valkoinen pohja, sisäpuoli on musta pilkullinen, pituus 4.4 metriä, ja veneessä oli puuairot. Mahdolliset havainnot veneestä voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen 0295 415 455 tai 0295 415 320 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mies ajoi huimaa ylinopeutta VT 6:lla Joensuussa keskiviikkoiltana. Mies ajoi tutkaan 150 km/h, kun nopeusrajoitus tiellä oli 80 kilometriä tunnissa. Kyydissä oli kolme henkilöä. Keliolosuhteet olivat hyvät, ja muuta liikennettä oli jonkin verran. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory