Kauhavalla kadonneen henkilön aktiiviset etsinnät keskeytetty

NordenBladet — Poliisi on keskeyttänyt Kauhavalla 1.8.2022 kadonneeksi ilmoitetun marjastajan etsinnät tuloksettomina.Kauhavalla kadonneen marjastajan aktiiviset etsinnät keskeytettyPoliisi on keskeyttänyt Kauhavalla 1.8.2022 kadonneeksi ilmoitetun marjastajan etsinnät tuloksettomina.Maastoalueelle kadonneen henkilön etsinnät käynnistettiin maanantaina 1.8.heti poliisille tulleen katoamisilmoituksen jälkeen. Ympärivuorokautiseen etsintään osallistui kadonneen henkilön omaisten ja useiden eri viranomaistoimijoiden lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu, jonka runsas osallistujamäärä oli merkittävässä roolissa etsintöjen toteuttamisessa.Mikäli henkilön mahdollisesta olinpaikasta ilmenee lisätietoa, etsintöjä jatketaan välittömästi.Poliisi haluaa kiittää niin sidosryhmäviranomaisia, vapaaehtoista pelastuspalvelua kuin yksittäisiä kansalaisiakin etsintään osallistumisesta.Asian tutkinta jatkuu kadonneen henkilön tutkintana. 

Poliisi on keskeyttänyt Kauhavalla 1.8.2022 kadonneeksi ilmoitetun marjastajan etsinnät tuloksettomina.

Kauhavalla kadonneen marjastajan aktiiviset etsinnät keskeytetty

Poliisi on keskeyttänyt Kauhavalla 1.8.2022 kadonneeksi ilmoitetun marjastajan etsinnät tuloksettomina.

Maastoalueelle kadonneen henkilön etsinnät käynnistettiin maanantaina 1.8.heti poliisille tulleen katoamisilmoituksen jälkeen. Ympärivuorokautiseen etsintään osallistui kadonneen henkilön omaisten ja useiden eri viranomaistoimijoiden lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu, jonka runsas osallistujamäärä oli merkittävässä roolissa etsintöjen toteuttamisessa.
Mikäli henkilön mahdollisesta olinpaikasta ilmenee lisätietoa, etsintöjä jatketaan välittömästi.

Poliisi haluaa kiittää niin sidosryhmäviranomaisia, vapaaehtoista pelastuspalvelua kuin yksittäisiä kansalaisiakin etsintään osallistumisesta.

Asian tutkinta jatkuu kadonneen henkilön tutkintana.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory