Kemijärvellä Kemijoella etsitään kadonnutta kalastajaa

NordenBladet — Poliisi etsii Kemijärvellä 73-vuotiasta paikallista mieshenkilöä. Viimeinen havainto miehestä on maanantailta, jolloin hän on kertonut puhelimitse naapurilleen olevansa kalastelemassa ahvenia. Tämän jälkeen mieheen ei ole saatu yhteyttä. Kadonneen vihreä soutuvene, jossa on pieni perämoottori, tavattiin kalansaaliineen tiistaina iltapäivällä ajelehtimasta Kemijoesta Javarussaaren eteläpuolelta.Etsintöjä tehdään maastossa ja vesistössä Kemijärvellä Vuostimon kylän suunnalla. Etsinnöissä käytetään koiria, droonia sekä poliisin ja pelastuslaitoksen veneitä. Kadonneella on mahdollisesti ollut yllään maastopuku ja lippalakki sekä mukanaan Nokia -puhelin. Mahdolliset havainnot tuntomerkkeihin sopivasta kadonneesta kalastajasta tai  maanantai – tiistai aikana Kemijoella ajelehtineesta veneestä pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112. Tapaus liittyy poliisin 2.8.2022 uutiseen “Veneen omistaja hukassa Kemijärvellä”. Uutisessa kuva veneestä.

Poliisi etsii Kemijärvellä 73-vuotiasta paikallista mieshenkilöä. Viimeinen havainto miehestä on maanantailta, jolloin hän on kertonut puhelimitse naapurilleen olevansa kalastelemassa ahvenia. Tämän jälkeen mieheen ei ole saatu yhteyttä. Kadonneen vihreä soutuvene, jossa on pieni perämoottori, tavattiin kalansaaliineen tiistaina iltapäivällä ajelehtimasta Kemijoesta Javarussaaren eteläpuolelta.

Etsintöjä tehdään maastossa ja vesistössä Kemijärvellä Vuostimon kylän suunnalla. Etsinnöissä käytetään koiria, droonia sekä poliisin ja pelastuslaitoksen veneitä. 
Kadonneella on mahdollisesti ollut yllään maastopuku ja lippalakki sekä mukanaan Nokia -puhelin. 

Mahdolliset havainnot tuntomerkkeihin sopivasta kadonneesta kalastajasta tai  maanantai – tiistai aikana Kemijoella ajelehtineesta veneestä pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.
 

Tapaus liittyy poliisin 2.8.2022 uutiseen “Veneen omistaja hukassa Kemijärvellä”. Uutisessa kuva veneestä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory