Mies löydettiin hukkuneena Pyhäjärveltä – poliisi pyytää havaintoja

NordenBladet — Pyhäjärvellä Hietasaaren kaakkoispuolelta löytyi hukkunut mies keskiviikkoaamuna 3. elokuuta. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta.Keskiviikkoaamuna puoli kahdeksan aikaan sivullinen henkilö ilmoitti hätäkeskukseen Pyhäjärven Hietasaaren kaakkoispuolella olleesta pulpettimallisesta veneestä. Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö. Vainaja oli paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies.Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Eräs silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä kello 15:n aikaan.Selvittääkseen tapahtumien kulun poliisi pyytää muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa. Havainnot mainitusta venekunnasta ja sen liikkeistä voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] 

Pyhäjärvellä Hietasaaren kaakkoispuolelta löytyi hukkunut mies keskiviikkoaamuna 3. elokuuta. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta.

Keskiviikkoaamuna puoli kahdeksan aikaan sivullinen henkilö ilmoitti hätäkeskukseen Pyhäjärven Hietasaaren kaakkoispuolella olleesta pulpettimallisesta veneestä. Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö. Vainaja oli paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies.

Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Eräs silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä kello 15:n aikaan.

Selvittääkseen tapahtumien kulun poliisi pyytää muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa. Havainnot mainitusta venekunnasta ja sen liikkeistä voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory